Sezen Aksu alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu

Minik Serçe lakaplı sanatçısı Sezen Aksu, yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katılan sanatçı, içeride alkolü fazla kaçırınca çıkışta ayakta durmakta güçlük çekti.

Sezen Aksu alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu
Pop müziğin Minik Serçe lakaplı sanatçısı Sezen Aksu, önceki gece Cihangir'deki Leyla adlı mekanda eğlendi.Yakın bir arkadaşının doğum günü partisine katılan sanatçı, içeride alkolü fazla kaçırınca çıkışta ayakta durmakta güçlük çekti. Kalabalık bir arkadaş grubuyla mekana gelen Aksu, partide hem şarkı söyledi, hem de içki içti.



AYAKTA ZOR DURDU
Mekandan gece yarısı ayrılmak isteyen Aksu'yu iki kadın arkadaşı ve şoförü güçlükle tutarak aracına bindirdi. Bu sırada gazetecilerin sorularını anlamakta güçlük çeken Aksu, aracına bindirilirken, yanında bulunan arkadaşları ve şoförü görüntü alınmaması için elinden geleni yaptı. Bir hayli alkollü olan Aksu, VIP aracına binerken yanındaki arkadaşı minibüsün içinin görüntülenmesini engellemek için perdeyi kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.