“United Europe Award” ödülünü alacak

Son 7 yılda birbiri ardına yükselen inşaatlar kule vinçlere olan talebi patlattı.

“United Europe Award” ödülünü alacak
 Artan talep, ünlülerin de dikkatini çekti ve daha önce bu sektöre yönelik yatırımı olmayan ünlü sanatçıların birçoğu da yatırım için şirketlerin kapılarını aşındırmaya başladı.

Yılda yaklaşık 400 kule vincin satıldığı ve 1000 dolayında da kiralandığı sektörde ünlülerin kendilerine de başvuruda bulunduğunu belirten BEMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can; “Bir Kule Vinç 36 ay gibi bir süre içerisinde kendini amorti ediyor. Türkiye'de daha çok 55-60 metre uzunluğunda ve fiyatları 110 bin euro ile 150 bin euro arasında değişen makinelerin kullanılıyor. Bu şekilde bir yatırıma ilgi artarak devam etmekte. Birkaç ünlü sanatçı da yatırım aracı olarak Kule Vinci tercih ediyor. Şu an sektörde olmayan fakat olmayı düşünüp bizimle irtibat halinde olan ünlü sanatçılarda var. Örneğin geçen yıl bir ev hanımı arayıp eşiyle birlikte birikimlerini değerlendirmek için vinç almak istediklerini söyledi. Kuyumcular, inşaatçılar, biraz birikimi olanlar... Her kesimden insan var.

Candar “United Europe Award – 2015” ödülünü alacak

Cannes / Fransa’da 12 Ekim gecesi Prime Business Destination Forum gecesinde BEMTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can’a “United Europe Award – 2015”  ödülü verilecek. Düzenlenecek olan forumda 30 ülkeden İş adamları, finansçılar, diplomatlar, ticaret odası başkanları katılacak. “United Europe Award – 2015”  Ödülü kendi alanlarında yaptıkları çalışmalarla uluslararası toplumun sosyal, ekonomik, kültürel gelişimine ve uluslararası işbirliğine katkı sağlayan şahıs, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.