Ünlü dizi oyuncusu babasını öldürdü!

SAMANYOLU TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinde rol alan ve geçen ocak ayında kaybolması ile gündeme gelen oyuncu Orhan Şimşek, Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde babası Ali Şimşek'i bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Ünlü dizi oyuncusu babasını öldürdü!
Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim olduğu öğrenildi.

Dizi oyuncusu Orhan Şimşek, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği Kahta Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarıldı. Mahkemede fenalaşan Şimşek'e adliyeye çağırılan sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Ardından devam eden duruşmada 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanan Şimşek, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adıyaman Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

BABANIN CESEDİ TARLADA BULUNDU

Öldürülen Ali Şimşek'in cesedi Kahta ilçe merkezine birkaç kilometre mesafedeki Salkımbağ Köyü'ndeki bir tarlada bulunurken, oyuncu Orhan Şimşek'in ise güvenlik güçlerine teslim oldu. 

"OĞLUMUZUN BİPOLAR BOZUKLUĞU VAR"

Orhan Şimşek, geçtiğimiz ocak ayında babasıyla gittiği Yalova'da bir anda ortadan kaybolmuştu.

Oğlunun “Bipolar Bozukluk” adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu belirten anne Müyesser Şimşek, “Oğlum iki gündür kayıp. Kendisinin bipolar bozukluk rahatsızlığı var. Üç aydır ilaçlarını kullanmıyordu. Hastalığı nüksetti. Atakları vardı. Evde çıktı ve gitti. Şu an nerede biz de bilmiyoruz. Emniyet araştırıyor. Çok üzgünüz, bir an önce bulunur inşallah”  diye konuşmuştu.

İki gün sonra bulunan Orhan Şimşek'in basın danışmanı haberi "Oyuncu Orhan Şimşek, akşam saatlerinde evine dönmüştür. Sağlık durumu gayet iyidir." açıklamasıyla duyurmuştu.

BİPOLAR BOZUKLUK NEDİR? 
Bipolar bozukluk hastalığı genetik bir hastalık. Hastalık genellikle aileden ilk ayrılma zamanında, askerlik, evlilik, şehir dışına gitmek gibi büyük değişim zamanlarında ortaya çıkıyor. Kendisini 20 ve 30’lu yaşlarda gösteriyor. Hastalığın temel olarak depresyon ve mani dönemi bulunuyor. Teşhis de genellikle bu dönemlerde yapılıyor. Düzenli ilaç kullanımı, doktor ve aile desteğiyle hastalık uzun yıllar kontrol altında tutulabiliyor.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?
Ünlü oyuncu 1985 yılında doğdu.
2000-2002 arasında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oyunculuğa adım attı.

2004-2005 Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı ve Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünü bitirdi.

Rol aldığı diziler...

- 2007 - Genco (Ahmet)
- 2008 - Karamel (Ömer)
- 2009 - Nefes (Uygar)
- 2012 - Sultan (Yılmaz)
- 2013 - Küçük Gelin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.