Şarkıcı Berkay'ın otomobiline Beşiktaş'ta motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı.
Alınan bilgiye göre, Levent Mahallesi Gonca Sokağı'nda motosikletli iki saldırgan, Berkay'ın içinde bulunduğu seyir halindeki otomobile silahla ateş açtıktan sonra kaçtı.

Araca 6 kurşun isabet ederken, Berkay saldırıyı yara almadan atlattı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin çevresine emniyet şeridi çekerek inceleme yaptı.
Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden Berkay'ın, ifadesinde, kimseden şüphelenmediğini ve saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini bilmediğini söylediği öğrenildi.



Polis, saldırının ardından kaçan motosikletli iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

BERKAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Şarkıcı Berkay Şahin, kullandığı otomobile silahla ateş açılmasına ilişkin ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı. Berkay, aracına Beşiktaş'ta motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açılmasının ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne geldi.



"Saldırganları göremedim, maskeleri vardı"

Saldırıya ilişkin ifadesi alınan Berkay, çıkışta bir gazetecinin "Nasılsınız?" sorusuna, "İyi, güzel. Her şey yolunda" yanıtını verdi.
Berkay, saldırıyla ilgili olarak "İşten çıktık. Evimize gidiyorduk. Yargıya intikal etti. Bekliyoruz. Arabayı ben kullanıyordum. Saldırganları göremedim. İki kişiydiler. Bir motorun üzerindeydiler. Maskeleri vardı, kask vardı. İnşallah en kısa sürede sonuçlanır" ifadelerini kullandı.
"Daha önce tehdit aldınız mı?" sorusuna karşılık da Berkay, tehdit aldığı biri olmadığını söyledi. Berkay, bir konser için Viyana'ya hareket edeceğini dile getirdi.