Yüzüğü Çıkardı

Rafet-Ceren El Roman çiftinin boşanacakları iddia edildi. “Zamanı gelince yapılır açıklama” diyen Ceren El Roman’ın alyansını çıkarması iddiaları kuvvetlendirdi.

Yüzüğü Çıkardı
RAFET El Roman ve Ceren El Roman’ın evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşuluyor. İddialara göre Ceren El Roman, ünlü şarkıcının ilk evliliğinden olan kızları Su Elnur ve Şevval ile anlaşmazlık yaşadı. Bu durum Ceren El Roman’ın eşinin annesi ve kız kardeşiyle de arasını bozdu.

Ceren El Roman, evini terk edip babası Attila Kaplakaslan’ın yanına gitti. İki aydır ayrı yaşadıkları konuşulan çiftin yakın çevresi, ikilinin karar aşamasında olduklarını belirtti.

Ceren El Roman konuyla ilgili “Zamanı gelince bir açıklama yapılır” derken, Rafet El Roman boşanma sorularına yanıt vermek istemedi. Rafet El Roman, daha önce verdiği bir röportajda “Günümüzde aşklar, evlilikler hızla tükeniyor. Ben de mutsuzum” açıklamasını yapmıştı.



Yüzüğü çıkardı


Attila Kaplakaslan, “Evlenirken bana pek söz düşmedi, şimdi de düşmez. Bir açıklama yapılacaksa Rafet ya da Ceren yapmalı. Benim yapacağım tek şey kızımın arkasında olmaktır” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.