Acun'da İsyan Etti

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Milli Takımımızın İspanya karşısında oynadığı kötü futbolun ıslıklanarak protesto edilmesine tepki gösterdi.

Acun'da İsyan Etti
Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, İspanya karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetten sonra Instagram hesabından saha içinde Milli Takımı protesto eden taraftarlara tepki gösterdi. Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında oynanan kötü futbolun ıslıklanmasını doğru bulmadığı ifade etti.

Acun, Milli Takım'a, Fatih Terim'e ve Arda Turan'a olan desteğini de esirgemedi. Ilıcalı'nın bu paylaşımı hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

YENSEN DE YENİLSEN DE

Millilerin bir fotoğrafını "Bize defalarca mutluluklar yaşatan Milli kardeşlerimin dün protesto edilmelerini üzülerek seyrettim. Dünya sıralamasında 13. sıraya çıkmış bir takıma bence bu yapılmamalıydı. Fatih Hocam, Kaptan Arda ve tüm Milli Takıma Salı günü trübünde 'yenilsen de yensen de' diye bağırmak istiyoruz, sonuna kadar sizinleyiz." notuyla paylaştı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.