Acun Ilıcalı'nın sunduğu survivor yarışmasında sona doğru yaklaşırken ödüllerin boyutu da değişmeye başladı.



Bu sezon üç büyük ödül olduğunu açıklayan Ilıcalı ikisini gerçekleştirdi.



Geçtiğimiz günlerde ikinci büyük ödül oyununun Beyonce’nin Philadelphia'daki konseri olduğunu söyleyen Ilıcalı kazanan takımı konsere götürdü.



Henüz televizyonlarda yayınlanmayan ödül oyununu kazanan takım konserde çekilen fotoğraflarla belli oldu.



Beyonce'yi en önden izleyen gönüllüler takımı kameralara yansıdı. Böylece henüz televizyonda yayınlanmayan bölüm internette ortaya çıkmış oldu.



Efecan elendi mi?

Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından Serkay ve Efecan elemeye çıkacak iki isim olarak belirlendi.



Konserde Damla, Serkay ve İbrahim'in görüntülenmesi akıllara 'Efecan elendi mi?' sorusunu getirdi.



Ancak Efecan'ın da konsere gittiği ve Beyonce'yi başka bir açıdan izlediği iddia edildi. Adaya kimin veda edeceği ise bu akşam ekrana gelecek bölümle belli olacak.



NBA maçının kazananı da ortaya çıkmıştı


Yaklaşık bir kaç hafta önce de Survivor yarışmacıları NBA Batı Final serisinin 4’üncü maçını izlemişti.Bu görüntüler de Survivor yarışmasından önce yayınlanmıştı.



Acun Ilıcalı konuyla ilgili, "Maç bu gece (25 Mayıs) oynanacak fakat bizim ödül oyunumuz yarın ekranlara gelecek. Maçı izleyenler ön sırada oturanları görürlerse hangi takımın oyunu kazanacağını önceden öğrenecekler. Olsun bir kere böyle olmasında bir sorun yok. Nasıl olsa saklasak da ortaya çıkacaktı" ifadelerini kullanmıştı.