Alçı: "Halk Öcalan'ın Serbest Kalmasına Hazır"

NTV'de yayınlanan Basın Odası programına katılan Nagehan Alçı Abdullah Öcalan ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

Alçı: "Halk Öcalan'ın Serbest Kalmasına Hazır"
Programda Nagehan Alçı 'Halk Abdullah Öcalan'dan şunu bekliyor. Evet daha önce silahlı mücadele bitti demişti ama bu nevruzda daha ciddi bir sınav bekliyor. Daha somut bir şekilde Türkiye içinde silahların rafa kalktığını beyan edilmesini bekliyor hükümet' dedi.

Ayrıca Alçı çözüm sürecine ilişkin radikal hamlelerin atılacağını 'Türkiye'de kamuoyunun Abdullah Öcalan'ın serbest kalmasına hazır olduğunu' iddia etti.

İşte Nagehan Alçı'nın o iddialı açıklaması:

"Güvenlik paketi ile birtakım revizyonlar yapılması bekleniyor HDP çevresinden.O yüzden biraz ertelenmeye gidiyor olabilir. Ben Türkiye'nin 2015 seçimlerinden sonra çok çözüm sürecinin önünü açacak radikal hamlelere kamuoyu açısından hazır olduğunu düşünüyorum. Mesela Öcalan'ın serbest kalması gibi hamleler. Hemde seçimden çok kısa bir süre sonra."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.