Atakan'ın Ezgi'ye Vurduğu An...

Şampiyon Atakan'ın, gece yarısı barakada Ezgi'yi fare sanıp vurduğu anlar Survivor finaline damgasını vurdu. Atakan'ın hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Acun Ilıcalı, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi.

Atakan'ın Ezgi'ye Vurduğu An...
Survivior 2016'nın büyük finalinde herkesi kahkahaya boğan görüntüler ekrana geldi. Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Atakan Arslan ile takım arkadaşı Ezgi Avcı arasında yaşanan olay karşısında şaştı kaldı.

BU NE ABİ?

Survivor'da bir ilk yaşandığını vurgulayan Ilıcalı, "Kadına şiddet gördüm Survivor'da. Bir gariplik oluyor. Atakan da Ezgi'ye vurmaya başlıyor. Bu normal bir hamle de değil. İtmeyi anlarım, bu ne abi? Sen baya kroşe vurmuşsun. Ben böyle bir şey görmedim. Survivor tarihinde bir ilki yaşıyoruz. Sıfır ışıkta Ezgi'nin dramı" derken, "Atakan sen niye Ezgi'yi dövmeye başladın?" sorusunu yöneltti.



Yarışmanın şampiyonu Atakan, "Enteresan bir olay oldu. Anlamadım da zaten. Survivor'dayız, herşey olabilir. Göz gözü görmüyor. Nagihan inanılmaz bir çığlık atıyor. Ben de Nagihan'ın çığlığına uyanıyorum. O sırada Ezgi, Nagihan'dan korkarak kolumu tutuyor. Ben de Ezgi'yi fare sanıyorum, fırlatıyorum. Korkudan baya fırlatmışım. Özür dilerim Ezgi" cevabını verdi.



ATAKAN AYAĞA KALKTI KAFAMI OKŞADI

Ünlüler takımında yer alan Ezgi ise "Görüntünün sonunda Atakan ayağa kalkıyor. Kafamı okşuyor, 'Pardon seni fare sandım' diyor" ifadelerini kullandı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.