"Bombalı saldırının şüphelisi Aydın Doğan'dır"

Star yazarı Cem Küçük, gazete binalarına bomba koyulmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede Demirtaş'la birlikte Aydın Doğan'ı da hedef gösterdi.

"Bombalı saldırının şüphelisi Aydın Doğan'dır"
Star Gazetesi yazarı Cem Küçük, dün Star Gazetesi binasına bırakıldığı iddia edile bombayı değerlendirdi. Küçük gazetecilerin ve siyasilerin aralarında bulunduğu bir çok ismi fail ilan etti. Küçük'ün hedefinde Demirtaş ve Doğan Grubu Başkanı Aydın Doğan da vardı. Küçük birçok ismi hedef gösterdi.

İşte o yazısının ilgili bölümü:

Dün öğlen saatlerinde gazetemiz Star medya grubunun olduğu binanın önüne zaman ayarlı bir bomba bırakıldı. Yemekhanesinin bulunduğu giriş katının hemen yanına dışarıdan atılarak bırakılan bomba öğle yemeğine gelen personeli hedef alan bir saldırıydı. Paçavra bir terör örgütünün bizleri yıldırmak için yaptığı bu saldırı beyhude bir çabadan başka bir şey değildir.

Böyle bir saldırının geleceği çoktan belliydi. Selahattin Demirtaş 7 Haziran seçimlerinden iki gün önce Diyarbakır’daki HDP mitingi öncesinde yapılan canlı bomba saldırısından sonra gittiği İstanbul Sancaktepe’deki HDP mitinginde Star,Yeni Şafak, Sabah, Akşam Güneş ve Takvim gazetelerini hedef göstermişti. Demirtaş aslında Kandil’e mesaj gönderiyordu. Yeri ve zamanı geldiğinde bu gazetelere terör faaliyeti yapın, susturun diyordu.

Zaten Demirtaş’ın iplerinin Kandil’de olduğu, kendisinin hiçbir hükmünün olmadığı belli. 7 Haziran seçimleri sonrası “Bize verilen oylar emanettir” dediğinde Kandil’den zılgıtı yemiş, hemen durumu düzeltmeye çalışmıştı. Dün 24 TV’ye bağlanan Enerji Bakanımız Taner Yıldız’ın dediği gibi Demirtaş ve onun gibilerin tek farkı kravat takmalarıdır.

Selahattin Demirtaş’ın Kandil’dekilerden tek farkı kravatlı olmasıdır. Yoksa kafa olarak onlardan hiçbir farkı yok. Bize yapılan bombalı saldırının bir diğer şüphelisi Aydın Doğan’dır. Sistematik olarak grubumuzu ve patronlarımızı hedef alan Aydın Doğan her gün tetikçilerine talimat vererek bizlere küfrettiriyor. Bugün Doğan medyasında çalışan ve hiç azımsanmayacak sayıda DHKP-C, PKK ve MLKP sempatizanı var. Bunların başında Mirgün Cabas geliyor. Posta gazetesinde teröristlere selam çakanlar var. Savcımız Selim Kiras şehit edildiğinde Hürriyet gazetesi açıkça teröristleri kollamıştı. Hala da kollamaya devam ediyor.

Bizler de bunlarla sonuna kadar kavga etmeye devam edeceğiz. Star Medya Grubu da asla pes etmeyecek, tam tersi bu hainleri deşifre etmeyi sürdürecektir. Milli olanların yani bizlerin kazanacağından kimsenin şüphesi olmasın.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.