Cübbeli: "Beddua hakkımız var"

Cübbeli Ahmet Hoca köşe yazısında 'beddua etmeye hakkımız var' diye seslenirken, PKK, PYD ve YPG gibi terör örgütlerine yönelik olarak bir yazı kaleme aldı.

Cübbeli: "Beddua hakkımız var"
Vahdet Gazetesi'ndeki yazısında Cübbeli Ahmet Hoca, köşesinden PKK, YPG gibi terör örgütlerine yönelik bir yazı yazdı.

İŞTE O YAZI:

Ordu, asker bayağı bir şey yaptı. Allah onları her sahada muzaffer eylesin.
PKK, PYD ondan sonra YPG. Geriye bir LPG kaldı. Bir de LPG’ye dayanın patlasın gitsin. LPG’ye de dayandılar zaten.

Bir Müslümanın evliya olmasa da hayattayken hürmeti neyse ölünce de hürmeti aynıdır. Mesela niye mezarın üstüne basmak yasaktır? Madem ölmüş, gitmiş, bas geç gitsin. Ama “Mezarın üstüne basmak haramdır” buyruluyor. “Basma, caiz değil” diyor. Çünkü hürmeti var.

Allah indinde Müslümanın şerefi var. Demek ki ölmekle insanın evliyalığı bitmez. Peygamberliği bitmez. Marangozluğu biter. Fırıncılığı biter. Maddi işler biter. Manevi işler ahirete onunla birlikte gider. Zaten biz “Ne verirsen elinle o gelir seninle” diyoruz. Yani ne hayır yaparsan o seninle gelir. Dünyadaki yediğin içtiğin burada kalır.

EHL-İ SÜNNET İÇİN DUA EDİYORUM

Ama adam peygamber ise, veli ise, alim ise, bu millete, ümmete hizmet etmiş bir insan ise onun şerefi niye kaybolsun?! Şehitler var. “Şehitlere ölü demeyin. Asıl diriler onlardır” buyruluyor.

Onun için ben evliyaullahı ziyaret ederim. Allah nasip etsin ölünceye kadar da ziyaret edeceğim. Allah’tan onların yüzü suyu hürmetine istiyorum. Suriye’den tut, Yemen’den çık, Irak’tan, İran’a kadar bütün dünyadaki Ehl-i Sünnet Müslümanların kurtuluşu için dualar ediyorum. Ve Türkiye’nin de bu terör belasından bir an evvel kurtulması için dualar ediyoruz bütün türbelerde.

GÂVURLARA SIRTLARINI DAYAMIŞLAR

Çok büyük bir beladayız. Yedi düvel ile savaşıyoruz. Yahudi burayla uğraşıyor. Amerika arkasında. Almanya, Avrupa, Ermenistan, Yunanistan bütün gâvurlar PKK adı altında bir arada. Onlara sırtını dayamış bir parti var. Sırtlarını dayamışlar gâvurlara.

BEDDUA HAKKIMIZ VAR

Biz PeKaKa diyoruz. Onlardan olanlar PeKeKe diyor. Size taktik vereyim. Biri PeKeKe dediği zaman anlayın ki onlardan. PeKeKe ondan sonra PYD, ondan sonra YPG geriye kaldı LPG. Bir de LPG’ye dayanın patlasın gitsin.

LPG’ye de dayandılar zaten. Ordu, asker bayağı bir şey yaptı. Allah onları her sahada muzaffer eylesin. Bunların bütün inlerine, yuvalarına girilip hepsinin gebertilmesini nasip etsin. Âmin. Biz buna dua edeceğiz. Bunlar Müslüman değil.

Bunlar Kürt değil. Bunlar Ermeni gâvur, sünnetsiz. Bunlar haç çıkarıyorlar. Herif geberirken haç çıkarıyor, videoları var. Dolayısıyla bunlar Müslüman Kürt değil. Bunlar gâvur. Bizim gâvurlara beddua etmeye hakkımız var.

Bu kadar vatan evladını şehit ediyorlar. Bunlar zalimdir, katildir, haindir. Biz de bunlara beddua ediyoruz.

Zalimlere lanet okuyoruz. Mazlumların kurtuluşu için, vatanımızın, milletimizin bölünmemesi için, yeniden dine dönmeleri için dua ediyoruz.

Kaynak: Vahdet Gazetesi 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.