Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan Güllerin Savaşı 5. bölümüyle izleyenlerini ekrana kitledi. Birbirinden heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Güllerin Savaşı son bölümüyle nefesleri kesti. Gülfem'in Gülru ve Ömer'le yaptığı konuşmaların yaşandığı Güllerin Savaşı 5. bölümde Gülru ve Ömer birlikte magazin basınına yakalandı.

Cihan'ın intihar girişimi Gülru ve Gülfem'i sarsarken, Gülfem için Cihan'ın Gülru'ya ilgisini kabullenmek oldukça zor oldu. Güllerin Savaşı 5. bölümde Mert'in evlilik teklifini kabul etmesiyle intihar girişiminde bulunan Cihan ise Gülru'nun attığı adımı hala kabullenemedi. Mert ise Ömer'in yakasına yapıştı ve bu durum Gülru'nun da başına işler açtı.

Güllerin Savaşı son bölümde Gülru yaşananların ardından Mert ile olan durumunu yeniden gözden geçirmeye başladı. Meni ise Mert'e kafayı takmıştı. Bütün bunların yanında Yonca ise Taner ile olan ilişkisine bütün hayatını değiştireceği düşüncesiyle dört elle sarılmaya karar verdi.

Bu sebeple Taner'e ayak uydurmaya çalıştı ancak Taner'in hızlı hayatına ayak uydurmak o kadar da kolay olmadı. Güllerin Savaşı 5. bölümde Ömer ve Gülru ise hiç beklenmedik bir durumun içerisine düştüler.

Güllerin Savaşı 5. bölümüyle yine Kanal D ekranlarından izleyicileriyle buluştu ve heyecanlı anların yaşanacağı Güllerin Savaşı yeni bölümüyle izleyicileri koltuklarına kitledi. Güllerin Savaşı 5. bölüm 12 Ağustos'da yayınlandı. Güllerin Savaşı son bölümü aşağıda bulunan bağlantıyı kullanarak full izleyebilirsiniz.

 FULL GÜLLERİN SAVAŞI 5. BÖLÜM İZLE (Yüksek Kalite)