Hürriyet'e özür dileten Erdoğan skandalı

Hürriyet gazetesinin internet sitesi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı montajlayarak bir skandala imza attı.

Hürriyet'e özür dileten Erdoğan skandalı
Gazete "13. Cuma uğursuzluğunun 13 sebebi" başlığı ile yaptığı haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın montajlanmış çok çirkin bir fotoğrafını kullandı. Kısa sürede sosyal medyada haberi görenler Doğan medyasına büyük tepki gösterdi. Yaptığı haberlerle sürekli tartışma yaratan Hürriyet, bu hatasını kabul edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi.

İşte Hürriyetin o özür metni:

Gazetemizin internet sayfasında bugün öğle saatlerinde yayımlanan bir içerikte, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da gösteren ve hiçbir şekilde kabul edilmesi mümkün olmayan bir görsel malzemeye yer verildiği üzüntüyle tespit edilmiştir.

Bu durum fark edilir edilmez söz konusu içerik yayından kaldırılmıştır.

Yürütülen süratli incelemenin sonunda bir dikkatsizlik sonucu meydana geldiği anlaşılan bu hatada sorumluluğu tespit edilen editör ile metnin hazırlandığı dijital yan yayınlar bölümünün başında bulunan içerik müdürünün görevine son verilmiştir.

Yapılan, vahim bir hatadır. Ortaya çıkan bu durumdan dolayı Sayın Cumhurbaşkanı’ndan özür diliyoruz.

Kaynak : Haber7 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.