"Karaalioğlu ve saz arkadaşları Erdoğan'ı sattı"

Star yazarı Cem Küçük, geçtiğimiz yıl AKP medyasından tasfiye edilen isimlerden Mustafa Karaalioğlu ve ekibini ağır ifadelerle suçlamaya bugünkü köşesinden devam etti.

"Karaalioğlu ve saz arkadaşları Erdoğan'ı sattı"
Cem Küçük, “7 Haziran sonrası en zor günlerinde Erdoğan’ı sattılar Karaalioğlu ve saz arkadaşları” dedi.

İŞTE O YAZI:
‘Karaalioğlu savrulmanın tam ortasında’

‘Bir savruluş ve ihanetin hikâyesi…’ başlıklı yazısında, bugüne dek ‘bazı şeyleri’ açık açık yazmayarak imayla ifade ettiğini, bunun sonucunda ‘bazı arkadaşların bazı skandal tavırlarının’ değişeceğini umduğunu dile getiren Küçük, şöyle devam etti: “Özellikle Mustafa Karaalioğlu’nun savrulmakta olan kendi saz arkadaşlarını toparlayacağını ummuştum. Karaalioğlu’nun sağduyusuna ve zekasına inanmak ve güvenmek istemiştim. Fakat her geçen gün toparlanma olacağı yerde savrulma daha da feci bir hal almaya başladı. Belli ki bu ekibin şefi Karaalioğlu da büyük bir savrulmanın tam ortasındaydı.”

‘NTV sinsi karşıtlığın merkezi haline geldi’

AKP’nin tek başına ikitdarı kaybettiği 7 Haziran seçimlerinden bu yana geçen beş ay boyunca görmek istemediği ‘haince’ yazıları okuduğunu, ‘muhafazakar’ bildiği kalemlerin geldikleri yere sırt dönüp ‘Beyaz Türklere yaltaklanma’ yönünde korkunç işler yaptığını savunan Küçük, “7 Haziran’dan bugüne inanamadığım sözleri ve cümleleri duydum özellikle NTV ekranlarında Karaalioğlu ve saz arkadaşlarından. Ferit Şahenk’in NTV’si Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine karşı pusu kurmanın ve sinsi karşıtlığın merkezi haline gelmişti” diye yazdı.

‘Varsa yoksa Erdoğan ve ailesi’

‘Karaalioğlu ve saz arkadaşları’nın 7 Haziran’da AKP’nin ilk kez tökezlemesinden Erdoğan ve ‘daha da tuhaf biçimde’ ailesini sorumlu tuttuğunu dile getiren Küçük, “Zaten Erdoğan nefretiyle kafayı yemiş olan Aydın Doğan ve Fethullah Gülen medyası ve beyaz Türk çevreler de bu tezin üstüne atladı. Bu söylemi yaygınlaştırdılar ve adeta Cumhurbaşkanımız ve ailesi 7 Haziran’dan sonraki her gün linç edildi. AK Parti’den başka hiçbir ismin üzerine gidilmiyordu. Varsa yoksa Erdoğan ve ailesi topa tutuluyordu” ifadelerini kullandı.

‘Açıkça bir ihanet’

Küçük, şöyle devam etti: “7 Haziran’da Erdoğan’ın tökezlediğini ve bir daha da ayağa kalkamayacağını düşündüler ve tam anlamıyla Erdoğan’ı arkadan hançerlediler. Bu açıkça bir ihanetti. Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Haziran sonrası en zor günlerinde Erdoğan’ı sattılar Karaalioğlu ve saz arkadaşları…”

‘Beş kişiye kin bilediler’

7 Haziran sonrası süreçte yaptığı uyarılara karşın ‘Karaalioğlu ve saz arkadaşları’nın ‘sinsi faaliyet’leri artırdığını öne süren Küçük, sözü AKP medyasında geçtiğimiz yıl yaşanan tasfiyeye getirdi.

Dönemin Star Medya Grubu CEO’su Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan’ın 24 Kasım 2014’te görevden alındıkları operasyonu hatırlatan Küçük, şunları yazdı: “Bizim gruptaki işlerine son verilmesinden ötürü toplam 5 kişiye büyük bir kin bilemişti Karaalioğlu ve saz arkadaşları. Önce Ethem ve Murat Sancak, sonra alakasız biçimde Serhat ve Berat Albayrak ve tüm bu sürece onay verdiği için Recep Tayyip Erdoğan. Oysa yine Karaalioğlu ekibini gücendirmeden yapılmaya çalışılmıştı her şey. Ortada büyük bir başarısızlık vardı. Manzara felaketti ve grup inanılmaz seviyede para kaybediyordu. Bu başarısız yönetimde sorumluluğu olanlar ise burnundan kıl aldırmıyordu. Bazıları 10’da başlayan yönetim kurulu toplantısına saat 14’te geliyorlardı. Tüm bunlara rağmen asla bu gerçekler ifade edilmeden tatlı bir ayrılık yaşandı.”
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.