Hatırlanacağı gibi Murat Kelkitlioğlu’nun “Blok Ahmet Hakan’ın başına çöktü” diye yazıp ağır eleştiriler yöneltmesine Ahmet Hakan, “Asıl blokçu sensin gerzek” diye cevap vermişti.

Ahmet Hakan’ın söz konusu yazısını şu ifadelerle bitirmişti:

“Şimdi al bu yazıyı, git Şems’in yanına, otur kucağına… Ve okut ona. Sonra da birlikte ağlaşın. Hadi marş”.

Ahmet Hakan’ın hiç de şık olmayan bu “kucağa oturma” laflarına Kelkitlioğlu bugün cevap verdi.
“Ne bu saldırganlık Ahmet Hakan! Ne bu şiddet bu celal!” başlıklı yazısında Ahmet Hakan’ın “çakallık yapıp” ettiği küfürlerin bedeli olarak davadan yırtmak için isim vermediğini öne süren Kelkitlioğlu, “Doğrudan ismini yazıyorum” dedi.
Ahmet Hakan’ın tarzının seviyesiz olduğunu öne süren Akşam yazarı, böyle seviyesiz bir tarzı benimsemediğini söyledi.

Okuyucularından gelen baskılar yüzünden cevap vermek durumunda kaldığını yazan Kelkitlioğlu, Ahmet Hakan’ın kullandığı “kucak” tartışmasını daha rahatsız edici bir boyuta taşıdı:

“Gelelim şu kucak meselesine!

Bak Ahmet Hakan!

Sen oraya buraya savrulduğun, sığınacak bir liman bulmak için kucaktan kucağa dolaştığın, hatta kucaklardan inmediğin günlerde, ben o kucak dansı yaptığın isimlerle ilgili haberler, yazılar, kitaplar yazıyordum.”

Ahmet Hakan’ın ekranda “gazetecilik” değil “spikerlik” yaptığı iddiasını da gündeme getiren Kelkitlioğlu, “Senin spikerlik yaptığın günlerde, ben bugün garsonluğunu yaptığın isim ve benzerlerinin ipliğini pazara çıkarıyordum” çıkışını yaptı.

Bunları, kendi yakın çevrenden de medya dünyasından da sana anlatacak çok insan tanıyorum.

Ahmet Hakan’ın ensesinde olduğunu belirten Akşam yazarı, şöyle devam etti:
“O ettiğin hakaretlerin hesabını vereceksin. Bu yaşına kadar şerefi ve sadece ismi için yaşamış insanlarla ilgili böyle aşağılık ifadeleri, böyle rahat kullandırtmazlar insana.”