Milliyet Kadri Gürsel'i Kovdu!

Milliyet, Suruç saldırısı sonrası twitter yorumlarından sonra Kadri Gürsel ile yollarını ayırdı.

Milliyet Kadri Gürsel'i Kovdu!
 Milliyet, Suruç'taki terör saldırısı sonrası Erdoğan'ı suçlayan tweetler'inden dolayı Ahmet Kadri Gürsel ile yollarını ayırdı.

Gazete, Gürsel'in yaptığı yorumların gazetecinin etik kurallarıyla bağdaşmadığı ve grubun yayıncılık anlayışı ile de ters düştüğünü duyurdu.

Gazete, yaptığı açıklamada Suruç'taki terör saldırısında 32 kişinin öldüğünü ve 100'den fazla insanın da yaralandığını hatırlatarak, Gürsel'in olay sonrası açıklamalarını eleştirdi. İşte Milliyet'in yaptığı o açıklama;

"Suruç'ta meydana gelen vahim terör saldırısında 32 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, 100'den fazlasının yaralanmış olmasının tüm ülkede yarattığı üzüntü kamuoyunun malumudur.

Bu vahşetin yol açtığı can kayıpları karşısında, ülkemizin büyük acısını paylaşmak, terör eylemi ve örgütünü kınamak amacıyla yabancı devlet adamlarının Türkiye'deki mevkidaşlarını arayarak taziyelerini bildirmelerine ilişkin olarak, yazarımız Sn. Ahmet Kadri Gürsel'in yaptığı yorumlar, gazetecinin etik kurallarıyla bağdaşmadığı gibi grubumuzun yayıncılık anlayışı ve sorumluluğuyla da ters düşmektedir.

Birlikte çalışma ortamımızı tahrip eden bu tutumu nedeniyle Sn. Ahmet Kadri Gürsel'le yollarımız 22.07.2015 tarihi itibarıyla ayrılmıştır."

GÜRSEL'DEN TEPKİ ÇEKEN TWEETLER

Kadri Gürsel, Suruç'taki terör saldırısıyla ilgili olarak hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlamıştı. İşte Gürsel'in tepki çeken o tweetleri;



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.