Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016'da elemeye kalan İbrahim ve Nagihan arasında eleme heyecanı yaşandı. 6 kişi kalan adada büyük finale son 8 gün kala veda isim belli oldu. Survivor’dan Nagihan mı elendi? Survivor’dan İbrahim mi elendi?

Survivor'da adaya veda eden isim Gönüllüler takımından İbrahim olarak açıklandı.

Survivor’da bu hafta yapılan dokunulmazlık yarışmalarını kaybeden iki takımdan birer kişi elemeye kaldı. Büyük finale bir adım kala Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir ve Ünlüler takımından Nagihan Karadere eleme adayı olarak konseye çıktı. En düşük SMS Oyunu alan İbrahim, Survivor Adası’ndan elendi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazıldı.

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı. Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı.

Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu. Survivor 2016’da dün yapılan SMS oylaması sonucundan en az oyu alan İbrahim Giydirir adaya veda etti.

Ödül Oyununu Nagihan Kazandı

20 Haziran 2016 tarihinde yayınlanan programda ödül oyunu oynandı. Semih’in sakatlığından dolayı katılmadığı programda 5 yarışmacı Araba ödülünü kazanmak için yarıştı. Ailelere soruların soruların cevaplarının tahmin edildiği yarışmada en başarılı isim Serkay olsa da araba yanında kapıyı zamanında açma oyununda en başarılı isim olan Nagihan ödülü kazanmayı başardı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 29 Haziran Çarşamba günü yapılacak büyük finale günler kalan Survivor 2016’ya bir isim daha veda edecek. Survivor’ın 19 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ikinci dokunulmazlık yarışması yapıldı.

Haftanın ilk dokunulmazlık Oyununu ünlüler takımı kazanmış ve gönüllüler takımında yapılan ada konseyinde ilk eleme adayı olarak İbrahim’in adı yazılmıştı. Survivor 2016‘da havuz oyunu sırasında düşen Semih Öztürk‘ün parmağı kırıldı. İşte Semih Öztürk’ün son sağlık durumu.

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazandı. Semih Öztürk’ün oyun sırasında sakatlanarak parmağını kırdığı oyunda, skor 9-9’a geldi. Müthiş mücadeleye sahne olan oyunu gönüllüler takımı kazanmayı başardı.

Semih Öztürk’ün sakatlanarak hastaneye kaldırılmasından dolayı adı elemede yazılamadı. Nagihan ve Atakan ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı ve Atakan kazandı. Oyunu kaybeden Nagihan Karadere ise haftanın ikinci eleme adayı oldu. Böylece bu hafta elemeye kalan isimler Nagihan ve İbrahim oldu.

İBRAHİM GİYDİRİR KİMDİR?

2016 Survivor gönüllüler takımı yarışmacılarından İbrahim Giydirir, boyu: 193 cm kilosu 90.5 kg’dir. 25 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğan İbrahim Giydirir, Muay Thai dövüşçüsüdür. Kafes dövüşü ve kick boksta yapmaktadır. Çıktığı maçların 19'unu kazanmış ve 3 kez kaybetmiş, 7'sini nakavt ile sonuçlandırmıştır. Dövüş sporlarından olan Muay Thai dalında ise bir çok önemli galibiyeti ve madalyaları bulunmaktadır.