Turkcell hack'lendi tehditler hava da uçuştu!

Turkcell'in 'Müşteri Hizmetleri' olarak kullandığı resmi Twitter hesabı bir grup 'Milliyetçi Hacker' tarafından ele geçirildi.

Turkcell hack'lendi tehditler hava da uçuştu!
Turkcell'in Twitter'da "Müşteri Hizmetleri" adı altında yer alan resmi hesabı, bir grup hacker tarafından ele geçirildi.

"Sayın Abonelerimiz, Öncelikle bu kadar pahalı tarifeler sattığımız için sizden özür dileriz. Artık 2 GB Net paketleri 1 tl olacaktır." ve "Turkcell heryerde çekiyorsa, neden sivilcesi çıkmıyor?" şeklinde tweet'lerin paylaşıldığı hesabın Uygur Tim adlı hacker grubu tarafından ele geçirildiği belirtiliyor.

Telekomünikasyon devi Turkcell'in ana hesabına ek olarak müşteri hizmetleri olarak kullandığı "@TurkcellHizmet" hesabının 100 bine yakın takipçisi bulunuyor. Kendilerini "Milliyetçi Hacker Grubu" olarak tanımlayan hacker'ların Twitter hesabında ise "Turkcell kazık dediler, uğrayalım dedik" şeklinde bir paylaşım yer alıyor.






TURKCELL'DEN AÇIKLAMA
Turkcell, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı doğruladı ve şu açıklamayı yaptı: "@ TurkcellHizmet müşteri hizmetleri hesabımıza bir salıdırı düzenlenmiştir. Gönderilen mesajlara itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.