Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret

Mersin'de gönül elçilerinden oluşan bir grup, 3 çocuklu ihtiyaç sahibi bir kadını ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma...

Gönül Elçilerinden Anlamlı Ziyaret
Mersin'de gönül elçilerinden oluşan bir grup, 3 çocuklu ihtiyaç sahibi bir kadını ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Özarslan, beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayhan Aykut, Yenişehir Gönül Elçileri liderlerinden nakliyat Aysel Özdemir ve Zeynep Erim ile birlikte ihtiyaç sahibi 3 çocuklu Nurten Oğuz’u evinde ziyaret etti. Ziyarette ihtiyaç sahibi aileye çeşitli hediyeler ve erzak yardımından bulunuldu. "Çocuklar bizim geleceğimizdir" diyen Özarslan, "Onları mutlu etmek için bizler gönül elçilerimizle birlikte daima yanlarında olduğumuzu hissettirerek, elimizden geleni yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Oğuz ailesi, Kaymakam Özarslan ve beraberindekilere, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.