Toroslar Belediyesi Bocce Takımı'ndan Büyük Başarı

Mersin'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bocce Mersin İl Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada merkez ilçe Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, yıldız çiftlerde birinci, genç çiftlerde birinci...

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı'ndan Büyük Başarı
Mersin'de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Bocce Mersin İl Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada merkez ilçe Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, yıldız çiftlerde birinci, genç çiftlerde birinci ve ikinci, büyük çiftlerde ise ikinci oldu.

Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Bocce-Bowling-Dart Federasyonu (TBBDF) İl Temsilciliği tarafından büyükler, gençler ve yıldızlar çift kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalarda, Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı, yıldız çiftlerde birinci, genç çiftlerde birinci ve ikinci, büyük çiftlerde ise ikinci oldu. Forum Mersin Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen final müsabakasına, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da katılarak dereceye giren sporculara kupalarını takdim etti.

TBBDF İl Temsilci Yardımcısı ve Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Bocce Takımı Antrenörü Bülent Sümra, Bocce sporuna sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür etti. Sümra, "Bocce sporu Mersin’de yetişmiş sporcu sayısı ve başarılarıyla hak ettiği yerini alacaktır. Kulüp olmamızı sağlayan ve bizleri malzeme konusunda ve Türkiye şampiyonalarına iller arası katılmamızda destekleyen Toroslar Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya spora ve sporcuya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise turnuvaya katılan bütün sporcuları tebrik ederek, bocce sporunun çocukların zeka gelişiminde önemli rol oynadığına dikkat çekti. Tuna, çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak amacıyla Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde, futbol, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, masa tenisi, halkoyunları, jimnastik, boks ve bocce spor dallarında eğitimler verildiğini belirterek, çocukları ve gençleri spora yönlendirdiklerini ve spor tesisleri inşa ederek ilçeyi sporun merkezi yaptıklarını kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.