Citroen C6 Çin'de Yeniden Dirildi

Pekin Otomobil Fuarı’nda boy gösteren Fransız marka Citroen, elektrikli C-Eylsee’nin yanında markanın büyük abisi C6’yı da tanıtıyor.

Citroen C6 Çin'de Yeniden Dirildi
Peugeot 308 Sedan gibi PSA’nın EMP2 platformu üzerinde yükselen model, 5000 mm uzunluğa ve 2900 mm dingil mesafesine sahip.



İç mekanda 12.3 inçlik LCD göstergelere sahip otomobilde, dokunmatik multimedya ekranına da yer veriliyor. Nappa deri döşemelere ahşap süslemelerin eşlik ettiği iç mekanda dört bölgeli klima sistemi bu büyük otomobilin içini ferah tutmak için çaba harcayacak.



Citroen henüz otomobilin tüm motor seçeneklerini paylaşmamış olsa da 1,8 lt’lik turbo beslemel benzinli motorun C6’da görev yapacağı düşünülüyor. 200 HP güç ve 280 Nm tork üreten bu motor 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla gücünü ön aksa iletiyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.