İşte Audi'nin Yeni Canavarı

Audi TT RS, yenilenen haliye Beijing 2016 Autoshow'da sahneye çıktı.

İşte Audi'nin Yeni Canavarı
Audi TT RS, cabrio ve coupe versiyonlarının yeni halleriyle Çin'de sahneye çıktı. Markanın süpersporcuları Beijing 2016 Otomobil fuarında boy gösterdi.

Modellerinin her ikisinde de 5 silindirli 2.5 litrelik motor görev yapıyor. Turbo şarj olan motorlarda çelik yerine alüminyum kullanılmış.



Yeni TT RS'ler, selefine göre 59 beygir daha güçlendirilmiş ve 395 beygire çıkarılmış. Tork değeri ise 480 Nm. araçta aktarma işlevini ise 7 kademeleri çift kavramalı şanzıman üstleniyor.



Otomobilin performansı ise coupe ve cabrio versiyonlarında fark gösteriyor. 0'dan 100 km/s hızlanmas coupe modelde 3.7 saniye iken cabrio versiyonu bu aralığı 3.9 saniyede tamamlanıyor. 540 beygir gücündeki Audi R8'in 0-100 km/s performansı ise 3.5 saniye idi.



10 mm alçaltılan araçta 20 inçlik jantlar kullanılmış. Frenler ise karbon seramikten üretilmiş.



Yeni Audi TT RS'in Almanya'da ortalama 65 - 70 bin avrodan satılması bekleniyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.