Volvo'dan Yeni Küçük Otomobiller Serisine İlk Bakış

Volvo Cars, markanın küçük otomobillerle ilgili küresel stratejisini gösteren iki yeni konsept otomobilini tanıttı.

Volvo'dan Yeni Küçük Otomobiller Serisine İlk Bakış
40 serisi konseptler, Volvo’nun yeni Kompakt Modüler Mimarisi (CMA) üzerinde üretilmiş ilk otomobiller olacak.



Volvo’nun yeni küresel küçük otomobil serisi içerisinde, şirketin tüm ürün portföyünü elektrikli hale getirme planına uygun olarak, tam elektrikli bir otomobil ve Twin Engine elektrikli hibrit motor seçenekleri yer alacak. Volvo, 2025 yılında küresel boyutta toplam 1 milyon adet elektrikli otomobil satmayı hedefliyor.



Volvo Cars Başkan ve CEO’su Hakan Samuelsson, “Yeni 40 serisi otomobiller, önemli ölçüde büyüyen bir segment içerisinde pazar penetrasyonumuzu artırmamızı sağlayacak bir potansiyele sahipler. Yeni bir kompakt Twin Engine plug-in hibrit ve tam elektrikli bir otomobil CMA mimarisinin tam merkezinde yer alıyor” dedi ve ilk yeni 40 serisi otomobilin 2017 yılında üretilmesinin beklendiğini ifade etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.