Temizlik Görevlisi, Bankta Bulduğu Çantayı Sahibine Teslim Etti

Tarsus ilçesinde bir temizlik görevlisi, kentin en işlek alanında bank üzerinde bulduğu çantayı, sahibine teslim etti.Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ahmet Boymul, Yarenlik alanında bir bankın üzerinde...

Temizlik Görevlisi, Bankta Bulduğu Çantayı Sahibine Teslim Etti
Tarsus ilçesinde bir temizlik görevlisi, kentin en işlek alanında bank üzerinde bulduğu çantayı, sahibine teslim etti.

Tarsus Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ahmet Boymul, Yarenlik alanında bir bankın üzerinde çanta buldu. Boymul, çantayı Temizlik İşleri Müdürü Ali Bağrık’a götürüp, durumu anlattı. Yapılan araştırma sonucu çantanın, Songül Ayhan adlı vatandaşa ait olduğu belirlendi. İçinde 106 lira para, çeşitli kredi kartları ile kimlik olan çanta, sahibine teslim edildi.

Çantasını teslim alan Songül Ayhan, kendisi için çok değerli olan çantayı tekrar bulabileceğini ummadığını, şu an ise çok mutlu olduğunu ifade ederek, temizlik görevlisine teşekkür etti.

İçindeki 106 lira paranın çok önemli olmadığını, diğer evraklar için üzüldüğünü dile getiren Ayhan, “Çok şükür çanta ve içindekiler kaybolmadan bulundu. Dediğim gibi para önemli değildi; kimliğim, banka kartlarım ve bana ait olan evraklar önemlidir. Bu devirde böyle temiz insanları bulmak çok zor. Kendisine ve belediye yetkililerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

Çantayı teslim ederek örnek bir davranış sergileyen Boymul ise, çantanın sahibi gibi kendisinin de çok sevindiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.