Ak Parti'li Şahin: En Önemli Delil Milletvekillerinin Ziyareti

BİRLİK HÜKÜMETİNİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN BUNU YAPTILAR AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kaçırılan İsrailli gençleri Filistinlilerin öldürmediğini öne sürerek, "Birlik hükümetinin önünü kesmek, Filistinlileri...

Ak Parti'li Şahin: En Önemli Delil Milletvekillerinin Ziyareti

BİRLİK HÜKÜMETİNİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN BUNU YAPTILAR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kaçırılan İsrailli gençleri Filistinlilerin öldürmediğini öne sürerek, "Birlik hükümetinin önünü kesmek, Filistinlileri yine birbirleriyle mücadele eden 2 grup halinde hayatına devam etmesini sağlamak amacıyla bunu yaptılar" dedi.
Yenice İlçesi’nde partililerle bayramlaşan Şahin, çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Şahin, ardından çay bahçesinde partililere hitap etti. İsrail’in Hamas’a düzenlediği saldırı hakkında konuşan Şahin, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun ilk açıklamasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’a, Birlik hükümetinden vazgeçin’ çağrısında bulunduğunu söyledi. İsrail’in birlik hükümetinden rahatsız olduğunu ifade eden Şahin, şöyle konuştu:
“Filistin’de yıllardır birbirleriyle çarpışan Filistin Kurtuluş Ordusu ve Hamas’ın birbirleriyle kavga etmesi İsrail’in işine geliyordu. Çünkü, 'Böl, parçala, yut' onların taktiği. Bunların aralarındaki husumeti bir tarafa bırakarak, bir araya gelerek birlikte birlik hükümeti kurmaya karar vermesi İsrail’i çileden çıkardı. 'Bunların üzerine bomba yağdıracağım ama bir bahane lazım’ dedi. 3 tane İsrail’li genç kayboldu ve sonradan da ölüsü bulundu. Bunu 'Hamas yaptı' dediler. O İsrailli gençleri katleden Filistinliler değildi, Hamas değildi. O birlik hükümetinin önünü kesmek, Filistinlileri yine birbirleriyle mücadele eden 2 grup halinde hayatına devam etmesini sağlamak amacıyla bunu yaptılar."
BELKİ BUNLARI YAŞAMAMIZ İCAP EDİYORDU
Bir buçuk milyarlık İslam aleminin bir araya gelerek sorunlarını çözmesi ve birlikte hareket etmeyi başarması gerektiği savunan Şahin, “Demek ki Müslümanlar aralarındaki ihtilafları halledip bir araya geldiğinde karşı tarafı rahatsız ediyor ama bu birlik bu sıkıntıları yenecek ve ortadan kaldıracak olan bir birlik adımıdır. Biraz da kabahati Müslümanlar kendinde aramalı. Düşman fırsat buluyor, başlarına bombalar yağdırabiliyor. Bunları düşünüyoruz. Bunları yaşıyoruz, yaşamamamız lazım ama buralardan çıkış için de belki bunları yaşamamız icap ediyordu. O nedenle bu bayramı tabi ki sevinçle, mutlulukla karşılıyoruz ama bir tarafımızda da eziklik var" dedi.
ABDULLAH GÜL’ÜN ADINI BU KEZ SÖYLEMEDİ
7 Haziran’daki Karabük’te partisinin düzenlediği toplantıda, "Çankaya’da Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlıkta Abdullah Gül" diyen Şahin, bu kez de şöyle konuştu:
"Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Ak Parti iktidarı inşallah devam ediyor. 2015’te inşallah tekrar halkımızın oylarıyla Ak Parti iktidarı devam edecek. 2023’e Cumhurbaşkanlığı makamında Recep Tayyip Erdoğan, iktidarda da tabi ki Ak Parti içerisinden bir arkadaşımızın başbakanlığında Türkiye’yi 2023’e taşıyacağız. Daha kalkınmış, daha gelişmiş ve dünyanın 10 ülkesi arasına girmeyi başarmış bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz." 
FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.