Arınç, Bayram Namazını Bursa Ulu Cami’de Kıldı

Uğur SAĞLAM / BURSA, () - BURSA Ulu Camii’de bayram namazı kılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "İslam alemindeki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ile, ölümlerle Ramazan’ın...

Arınç, Bayram Namazını Bursa Ulu Cami’de Kıldı

Uğur SAĞLAM / BURSA, () - BURSA Ulu Camii’de bayram namazı kılan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, "İslam alemindeki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ile, ölümlerle Ramazan’ın yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi" dedi.
Ramazan Bayramını Bursa'da karşılayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Ulu Cami'de bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlar ve basın mensuplarıyla bayramlaştı.
Arınç, yaptığı açıklamada, "Çok sevinçliyiz, mutluyuz, milletçe güzel bir bayrama kavuştuk, Allah nasip etti. Aziz milletimizin mübarek bayramlarını tebrik ediyorum. Sağlıklar, mutluluklar diliyorum. İnşallah daha nice bayramlara hep beraber kavuşmayı Allah’tan temenni ediyorum" diye konuştu.
Ramazan’ın Türkiye’de güzellikler içinde geçtiğini belirten Başbakan Yardımcısı Arınç şöyle devam etti:
"Huzur içindeydik, ülkemizde herkesin büyük bir sevinçle Ramazanı yaşadığını görmüştük. Tabi İslam alemindeki, dünya coğrafyasındaki kanla, gözyaşı ile üzüntü ve ölümlerle Ramazan’ın yaşandığını biliyoruz. Onlarla hep dayanışma içinde olduk. Dualarımız onlarla birlikteydi. İnşallah bu bayramlar hürmetine bütün müminler, Türkiye’de dua ettiler ki mağdur ve mazlum Müslümanlar da bir an evvel huzura kavuşsunlar. Biz onları seviyoruz, onların da zulümden kurtulmasını diliyoruz."

FOTOĞRAFLI


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.