MHP'de Adaylar Arasında Kriz! Haberimiz Yoktu

Sinan Oğan ve Koray Aydın, 'Bir madde dışındaki değişikliklerden haberimiz yoktu' dedi.

MHP'de Adaylar Arasında Kriz! Haberimiz Yoktu
Milliyetçi Hareket Partisi'nde aylardır süren olaylı kurultay toplandı. Çağrı heyeti, 752 imza toplandığını açıkladı. Divan için iki liste çıkınca delegeler tepki gösterdi, adaylar arasında anlaştı. Tüzükte yapılması planlanan 14 değişikliğin 13'ü kabul edildi. MHP yönetimi ise imza veren delegelerin 495'te kaldığını iddia etti.

Adaylardan Koray Aydın ve Sinan Oğan biri dışında değişikliklerden haberleri olmadığını dile getirdi.Kurultayla yapılması planlanan 14 değişiklik oylandı. Tüzüğün 13 maddesinde değişiklik yapılması kabul edildi. Bunlar arasında 7 Haziran'dan sonra işlenen disiplin cezalarının kaldırılması ve 10 Temmuz'da büyük kongrenin yapılması maddeleri de var. Eğer çoğunluk sağlanamazsa seçimli kurultay 17 Temmuz'da yapılacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.