‘’2023 Hedeflerine giden yolda 24 Haziran önemli bir kavşak.’’

Gümrük sektörünün genç ve başarılı isimlerinden Ulaş Gümrük Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakır, 24 Haziran seçimlerine 3 gün kala çok önemli açıklamalarda bulundu.

‘’2023 Hedeflerine giden yolda 24 Haziran önemli bir kavşak.’’

24 Haziran Pazar günü 13. Cumhurbaşkanını ve 27'nci Dönem Milletvekillerini seçmek için sandık başına gidildiği Türkiye’de iş dünyasından birçok önemli isim yapılacak seçimle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuyor. Uluslararası ilişkiler ve ticaret konusunda edindiği birikim ve tecrübeyle yapacağı yorumlar kayda değer olan Ulaş Gümrük Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çakır, 24 Haziran seçimlerini 95 yıllık Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olarak gördüğünü bu nedenle de millet olarak daha güçlü bir Türkiye için sandığa gidilip oy kullanılması gerektiğini vurguladı.

 Adalet ve Kalkınma Partisi’nin son 15 yılda, 5 genel seçim, 3 yerel seçim,3 referandum ve bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplam 12 seçimi halkın büyük desteği ile kazandığını hatırlatan Mustafa Çakır, 24 Haziran’da da halkımızın göstereceği teveccühün 2023 hedeflerine giden yolda önemli bir mihenk taşı olduğunu belirtti.

Sözlerini Türkiye’ nin son 15 yılda geçirdiği değişime vurgu yaparak devem ettiren Mustafa Çakır,“ 22 yıldır Uluslararası ticaretin içerisindeyim. Bu zamana kadar yüzlerce ülkede ticari faaliyetlerimiz ve yatırımlarımız oldu. Önceden uluslararası alanda pek bilinmeyen, ağırlığı olmayan bir ülkeydik. Çoğu ülke vatandaşı Türkiye ismini duyduğunda sanki 3.dünya ülkesiymişiz gibi bir tutum sergilerdi. Fakat son 15 yılda bu algı çok değişti. Özellikle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın uluslararası alanda yaptığı girişimler ve atılımlar ülkemize olan algıyı değiştirdi. Cumhurbaşkanımızın uluslararası konularda hele ki haksızlıklar ve zulümler karşısında dik duruşu, güçlüden değil mazlumdan yana olan tutumu tüm dünya ülkelerinde büyük bir beğeni ve takdir gördü. Artık insanlar bize geçen yıllar içerisinde farklı bakmaya başladı. Artan ihracat rakamlarımız ve çoğu ülkeyle oluşturduğumuz siyasi ve ekonomik ilişkiler Cumhuriyet tarihimizde hiç ulaşamadığı bir seviyeye geldi. Şuanda ise önünde büyük hedefleri ve büyük düşmanları olan bir ülkeyiz. Bu nedenle 24 Haziran birliğin ve beraberliğin sandıkta da tahsis edildiği bir tarih olarak şanlı tarihimize geçmelidir.’’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.