Yüzde yüz yerli sermaye ile 23 yıldır pirinç üretimi gerçekleştiren Zeki Gıda, yatırımları ve üretim kapasitesi ile sektörün gelişiminde öncülük eden kurumların arasında ilk sırada yer alıyor.

1992 yılında 3 kardeşin ortak girişimi ile sektöre adım atan, kısa sürede gerçekleştirdiği yatırımlar ile sektörde adını üst sıralara çıkartan Zeki Gıda, üretimini gerçekleştirdiği pirinç çeşitleri ile Türk mutfağında önemli bir yere sahip.

Üretimin her aşaması gıda mühendislerinin kontrolünde

Kurulduğu günden buyana üretim kapasitesini sürekli arttıran şirket yerli üreticiler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sadece üretim kapasitesi ile değil aynı zamanda pirinç üretiminde oluşturduğu üst lezzet ve kalite ile marka bilinirliliğini arttıran Zeki Gıda üretiminin her aşamasını gıda mühendislerinin kontrolünde gerçekleştiriyor.



Avrupa standartlarında 3 fabrika’ da tam entegre üretim
Zeki Gıda, 12 bin dönümlük kendi tarlalarında, doğal ortamda, en yeni tarım uygulamaları ile yetiştirdikleri çeltikleri, Avrupa standartlarının üzerinde, son sistem makinelerden kurulu 3 fabrikasında, hijyenik koşullarda el değmeden üreterek kaliteli ve lezzetli pirinç haline getiriyor.



Çeltik yetiştirmeden, üretime, paketleme ve lojistiğe kadar tüm hizmetleri kendi bünyesinde gerçekleştiren Zeki Gıda tam entegre üretim yapısı ile sektöründe güven duyulan bir marka. Çoğu gıda mühendislerinden oluşan 100 e yakın personeli ile kurumsal bir yönetim anlayışı ile yatırımlarına devam eden Zeki Gıda arge yatırımlarına hız vererek sektörün Türkiye’ de gelişimine öncülük etmeye devam ediyor.

0266 762 8975
Zekigida.com.tr