AHŞAP DİZAYN’IN LİDERİ TIĞLI DİZAYN

Bir cafe açmaya karar verdiğinizde en zorlu kısım kesinlikle cafenizin dekorasyon aşamasıdır. Modern, vintage, klasik, retro, maskülen ve ya bir kaçını bir arada kullanabilirsiniz. Fakat bir kaç tarzı bir arada kullanmak istediğiniz de kesinlikle bir profesyonelden yardım almanızı gerekiyor.

AHŞAP DİZAYN’IN LİDERİ TIĞLI DİZAYN
2014 yılında uzun yıllardan beri sektörün içinde bulunan Ramazan TIĞLI tarafından kurulan Tığlı Dizayn ahşabın ve tasarımın olduğu her alanda hizmet veriyor.
Tığlı Dizayn olarak en büyük ayırt edici özelliğimiz, verdiğimiz hizmeti ve ürünün kalitesini iyi bir ustalıkla birleştirmesi ve ortaya mükemmel tasarımlar çıkarmasıdır diyen Tığlı Dizayn Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan TIĞLI ile şirketi ve projelerini konuştuk.

Tığlı Dizayn hakkında bilgi verir misiniz?

Bir iş yapıyorsanız bunun bir amacı vardır, bir de gereksinimi… Çoğu firma için amaç para kazanmaktır. Tığlı Dizayn olarak biz bunu asla amaç edinmedik ve edinmeyeceğiz. Biz zoru başarmak istiyoruz ve %100 memnun bir müşteri portföyü oluşturmak niyetinde 2014 yılında yola çıktık. Firmamız ahşap mobilya modellerinden, pastane ve kafe dizaynlarına, bar dizaynı, hastane ve okul konseptlerine, mutfak ve banyo dolaplarından, ofis dizayn, mağaza dizayn, market dizaynlarına kadar ahşabın ve tasarımın olduğu her alanda hizmet vermektedir.



“Sektöre yatırımlarımı sürdürüyoruz”

Alışa geldiği gibi devam eden bir sistemin içerisinde olmak yerine, devamlı modernleşen mobilya sektörünün modernleşmesine katkı sağlayan firmaların içerisinde yer edinmeyi hedefledik. Paylaşımcı bir bünyeye sahip olan Tığlı Dizayn A.Ş. olarak daha çok kişiye iş fırsatı sunmak, daha fazla kişi ile ekmeğimizi bölüşmek yine hedeflerimiz arasında yer almakta. Ahşap olan bağlılığımız ile ahşaba şekil vermeyi, dekore etmeyi seven ve mesleğini büyük bir aşkla yapan ustalarımız sayesinde; bu yolda yalnız kalmayacağımızı ve belirlediğimiz doğrultuda, belli durak ve aşamalardan geçerek markamızın daha bilinir bir hale geleceğine olan inancımız tamdır. Bu yönde şimdiye kadar attığımız adımlar ile kendimize belirlediğimiz istikamet doğrultusunda hızla ilerlemekteyiz.



“İşiniz, işimizdir”

Emek sarf edilen, çaba harcanan her uğraş elbette alkışı hak eder, fakat bu bizi sıradan bir firma olmaktan alıkoymaz! Bu sebeple yaratıcılığımızı ve özgün fikirlerimizi devamlı canlı tutarak, işimizi en iyi, en güzel şekilde beğenilerinize sunmak, gelen taleplerle daha dinamik bir yapıya bürünmek misyonumuzdur. En büyük güvenimiz ise, ruhumuz, hayal dünyamızın özgürlüğü ve sizlerin fikirleridir elbette…



"Anahtar Teslim Projeler”

Ağaç & Ahşap & Mobilya konsept ve dizayn projelerinize; tecrübeli ve profesyonel ekibimizle kurumsal ve amatör çözümler üretiyoruz. Atölyemizdeki tüm makinalarımız ile özel ve butik imalatlarınızı gerçekleştirebilecek kabiliyetteyiz.



İmalatlarımız

Cafe dizayn
Mağaza dizayn
Market dizayn
Ofis dizayn
Pastane dizayn
Restaurant dizayn
Hastane konsept
Otel konsept
Bar konsept

http://www.tiglidizayn.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut Orman 6 yıl önce

Dizayn alanında sektörün iyi firmalarından fuarda konuşmuştuk.