Aktaş İnşaat, inşaat ve turizm sektörlerinde yatırımlarına devam ediyor

İnşaat sektöründe hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile sektöründe önemli bir kurum haline gelen Aktaş İnşaat turizm sektöründe de yatırımlarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Aktaş İnşaat, inşaat ve turizm sektörlerinde yatırımlarına devam ediyor
1986 yılında Mehmet Aras’ın girişimi ile inşaat sektörüne adım atan Aktaş İnşaat, geride bıraktığı 30 yılda hep başarılı projelerin içerisinde yer aldı. Pirim değeri yüksek ve sosyal yaşam alanları ile zengin projelerle adını duyuran Aktaş inşaat son yıllarda adım attığı turizm sektöründe de markasına yakışır yatırımlara imza atmayı başardı.

9 ay önce Şişli’ de açtığı otel ile Clarion Hotel markasını Türkiye’ye kazandıran Aktaş yapı ikinci otel yatırımını da Şişli Osmanbey’ de gerçekleştiriyor. Son dönemde öğrenci yurdu projeleri de hayata geçiren şirket, ilk yatırımını 750 yatak olarak Kıbrıs’ta gerçekleştirdi. Bu alanda yatırımlarına devam edeceklerini ve yine Kıbrıs’a 800 yataklı bir yurt daha yapacaklarını belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aras ile yatırımlarını konuştuk.

Mehmet Bey; kısaca şirketinizi tanıyabilir miyiz?
Şirketimi 1986 yılında kurdum, aslında biraz farklı bir hikâyem var. Üniversiteden harita mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Iğdır Devlet Su İşlerine mühendis olarak atandım. Bir yıla yakın bölüm şefliği yaptım ve standart bir kalıp içerisinde olamayacağımı anladım. Mühendisliği bırakıp 1986 yılında Aktaş İnşaatı kurdum. O günden bu güne kadar İstanbul’da çok sayıda proje gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Sektörde 30 yılı geride bırakmak üzereyiz.



"İnşaat sektöründe ses getiren kaliteli projelere imza attık"
Her zaman A Plus projelere imza attık. Konut ve villa projelerinin yanında çok sayıda sanayi yapıları da inşa ettik. Örneğin, Çamlıca’da Aktaş villaları, Aktaş Gümüşlük evleri, Ümraniye Aktaş sitesi, Aras iş hanı ve şuan satışı devam eden Boğaz içi kandilli evleri gibi prestijli projeler gerçekleştirdik. Firma olarak projelerimize çok fazla özen gösteriyoruz. Projelerimizi yaparken kendimiz yaşayacakmış gibi itina gösteriyoruz. Yapılması ne gerekiyorsa gerek kullanılan malzeme gerekse işçilik olarak kaliteyi en üst seviyede tutuyoruz.

Boğaziçi Kandilli Evleri çok beğenildi. Nasıl bir proje?
329 Daireden oluşan Boğaziçi Kandilli Evleri (329 Konut - İş Merkezi İnşaatı), boğazdaki cazip konumu, merkeze yakınlığı ve birden fazla yol seçeneği ile ulaşım problemi olmayan bir sitedir.

Boğaziçi Kandilli Rasathanesine 500 m., Kandilli iskelesine 1 Km., FSM Köprüsüne 4 Km., Boğaziçi köprüsüne 3 Km. mesafededir. Zemin açısından İstanbul'un en güvenli bölgelerinin başında gelmektedir. Deprem riski olmayan az katlı binalardan oluşmaktadır. Site içerisinde yüzme havuzu, kapalı spor salonu (Fitness Center), tenis kortu, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru ve 24 saat devamlı güvenlik Türk hamamı, sauna, squash salonu, buhar banyosu, kuaför, market, restaurant, basketbol, valeybol, açık ve kapalı otopark mevcuttur.



Bodrum - Aktaş Gümüşlük Evleri
Sitemiz 28.035 m2 üzerinde güneye bakan muhteşem bir arazi üzerine kurulmuştur. Evlerin hepsi en az bir koya bakan manzaraya sahiptir. Toplam 122 üniteden oluşmaktadır. 58 adedi müstakil ve 64 adedi dairedir. Proje içeriside havuz, tenis kortu, kapalı ve açık otopark, fitness center ve 24 saat güvenlik bulunuyor.

Dünya markası Clarion Hotel &Suites’i Türkiye’ye kazandırdık

9 ay önce açtığımız, dünyanın en kaliteli otel zincirlerinden biri olan Clarion Hotel markasını Türkiye biz kazandırdık. Ve bu otelimiz şuan Şişli’de yüzük taşı konumunda. Modern tasarımıyla, 89 adet standart ve 45 adet suite odadan oluşan otelimiz, yorucu bir şehir turunun veya uzun toplantıların ardından ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.



Restoranımızda veya barımızda akşamınızı sonlandırabilir, SPA merkezimizde günün yorgunluğunu atabilirsiniz. Yine İstanbul’un kalbinde huzur ve rahatlığı yaşayabileceğiniz ikinci otel yapımımız devam ediyor. Bu otelde Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı devam eden Şişli Osmanbey’de 60 oda 150 yataklı otel olacak. Böylelikle İstanbul’a yeni bir otel kazandırmış olacağız.

"Kıbrısa’da 800 yataklı yurt projemize başlıyoruz" 
Sektörde marka olabilmek her firmanın harcı değil. Bunun için gerçekten gayret etmeniz çok çalışmanız ve kesinlikle dürüst olmanız gerekiyor. Kurum olarak biz bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle Aktaş inşaat olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Yine çeşitli inşaat projelenin yanında Kıbrıs’ta 800 yataklı öğrenci yurdu projemize başlayacağız.

www.aktasinsaat.com
0 216 316 88 88

www.clarionhotelistanbulsl.com
0 212 373 67 67

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.