İş dünyasında kimi şirketler var ki sektöründeki geçmişi çok eski olmamasına rağmen ses getiren, başarılı işlere imza atıyor. Bu şirketlerin kısa sürede sektöründe ön plana çıkmasının ardında ise genelde kurucu ve yöneticilerinin sektöründe profesyonel kariyer sahibi kişiler olmasından kaynaklanıyor. Kısa sürede adından söz ettirecek işlere imza atan Aramis Yapı’da bu dediklerimizi örnekler niteliklere sahip bir şirket.

Kurumsal geçmişi bundan 5 yıl öncesine dayanan fakat ürettiği projeler ile sektöründeki geçmişinin ne kadar eskiye dayandığını gösteren şirketin Yönetim Kurulu üyesi Kemal Gülmez ‘de alt yapıdanüst yapıya yüzlerce projenin içerisinde yer almış bir isim. 20 yıldır inşaat sektöründe çalışmalar gerçekleştiren, yüzlerce projenin yapımında çeşitli aşamalarda görev alan İnşaat mühendisi Kemal Gülmez ve yönetim kurulu üyesi ekonomist Emrah Karataş’ bilgilerini ve tecrübelerini Aramis Yapı kurumsal çatısı altında sektöre kazandırmayı başarmış iki profesyonel.



Emrah Karataş’ın finas ve ekonomi, Kemal Gülmez’in inşaat üretim tecrübesi ile sektöre adım atan, Ataşehir, Maltepe, Göztepe, Feneryolu başta olmak üzere bir çok semtte butik projeler yapmaya başlayan Aramis Yapı, Kentsel dönüşüm alanında özgün projeler hayata geçiriyor. Bir mühendislik firması ciddiyetinde proje geliştirip ürettiklerini kaydeden Şirketin yönetim Kurulu üyesi Kemal Gülmez, projeleri bitirdikten sonra satışa çıkarmayı prensip haline getirdiklerini de belirtti.

Kemal Bey Aramis yapıyı farklı kılan özellikler neler?
Aramis yapı her şeyden önce içinde bulunduğu sektörün dinamiklerine ve realitesine son derece hâkim, kendine has ekole ve duruşa sahip, prensiplerini istisnasız yerine getiren bir şirket. Sektörümüzdekibilgimiz ve tecrübemiz ışığında, bir yapının çevresi ve kullanıcı ile bir bütün olmalı gerçekliğini göz önünde bulundurarak projeler geliştiriyoruz.



Proje aşamasında etütlere büyük önem veriyoruz
Aramis yapı olarak yapılarımızın proje aşamasında çok titiz çalışıyoruz. Çevresi ile bütünleşen, çevresinin karakteristik özelliklerini taşıyan aynı zamanda iç mekanlarında kullanıcılarının tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak üniteleri içinde bulunduran, alt yapısı sağlam projeler geliştiriyoruz.

İnsanların ihtiyaçlarını karşılamanın yanında onların kişiliklerini de yaşadığı mekanlara yansıtabilecekleri projeleri geliştirerek onların kullanımına sunuyoruz. Tabi bunların harmanından oluşan bir projeyi hazırlamak ve uygulamak da büyük bir ustalık ve tecrübe gerektiriyor, iş de buda bizim en büyük farklılığımız olarak ortaya çıkıyor

ARAMPARK’DANBUGÜN AL YARIN TAŞIN
Aram Park Projesi, tamamı ile bitirdiğimiz ve satış aşamasına geçtiğimiz butik bir proje. Biz projelerimizi bitirip satışa çıkartıyoruz. İnsanları içi rahat bir şekilde, ne aldığını bilerek ev sahibi yapmayı istiyoruz. İdealtepe minibüs caddesi yakınında idealtepe tiren istasyonu ve sahile yürüme mesafesinde bulunan projemiz de 28 konut ve 4 iş yeri bulunuyor. 90 ve 100 m2, 2+1 dairelerin yer aldığı Arampark’da 200 m2 den başlayan dubleks dairelerde bulunuyor. Kapalı otoparkın da olduğu projemiz konumu itibari ile yatırım değeri yüksek bir proje olarak kendisini gösteriyor.



Aram Delux’ün %70 bitti
Ataşehir tapu müdürlüğünün hemen arkasında yer alan projemiz ise 2 blokta 52 konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan Aram Delux, Havuzu, hamamı, saunası, Fitness alanı ve çocuk oyun alanı ile sosyal özellikleri olan bir proje. 7 /24 güvenliğin tam olarak sağlanacağı projemizde kapalı otopark da bulunuyor. Aram Delux’ de insanlar şehrin ve yaşamın içinde kendilerine özel olarak düşünülen sosyal donatı alanlarında huzurlu, keyifli ve güvenli bir yaşam sürecekler.