Farklı sektörlerde 20 yıla yaklaşan tecrübesi, alanında uzman profesyonel kadrosu ve uluslararası stratejik iş ortaklarıyla veri analizi alanında Türkiye’nin lider kurumu olarak gösterilen AİMS, düzenlediği konferans ve etkinliklerle iş dünyasını veri analizi ve yönetimi konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.

 İş dünyasının her yıl merakla beklediği ve ilgiyle takip ettiği AİMS 360° Analitik Vizyon Konferansı ve Finansal Suçlarla Mücadelede 360 derece Kognitif Fraud Konferansları için başvuruların başladığını belirten AİMS Genel Müdürü Dr. Tülin Güzel “Düzenlediğimiz konferanslarımıza ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Başvuruların başladığı ilk günden itibaren 16 Ekim’de düzenleyeceğimiz her iki konferansa çok yoğun talep aldık. ’’dedi.

Yapay Zeka, Organik Zeka, Dijital Dönüşüm Analitik Kararlar gibi bir çok konuda, son gelişmelerin katılımcılara sunulacağını belirten Dr Tülin Güzel ayrıca AİMS 360° Analitik Vizyon stratejisiyle başarıya ulaşmış markaların deneyimlerini de katılımcılarla paylaşacaklarını sözlerine ekledi.