CELALOĞLU imzasını taşıyan Kayacity’de yaşam başladı

İnşaat sektöründe 25 yılı geride bırakan Celaloğlu İnşaat İstanbul Başakşehir merkezli konut ve villa projeleri hayata geçiriyor.

CELALOĞLU imzasını taşıyan Kayacity’de yaşam başladı
Kuruluşundan buyana gerçekleştirdiği yüzlerce konut projesinde binlerce aileyi ev sahibi yapan Celaloğlu İnşaat, Kayaşehir’ de hayata geçirdiği Kayacity residance projesinin yapımını tamamı ile bitirip sahiplerine teslim etmeye başladı.

2+1 den 4+1 e farklı m2lerde 236 konutun ve iş yerlerinin içerisinde yer aldığı Kayacity projesi bölge için örnek bir kentsel dönüşüm projesi olarak ortaya çıktı. Sosyal donatı alanlarını zenginliği ile dikkat çeken proje içerisinde Açık ve kapalı yüzme havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Plates Stüdyosu, Türk Hamamı, Buhar Odası , Spor sahası, Alışveriş Ünitesi, Çocuk Oyun Parkı, Kapalı Otopark, Hobi odası, Taziye- Toplantı Salonu, Oyun ve Seyir Terasları, Hobi odası bulunuyor.



Kayacity projesini sosyal alanlarından peyzaj kısımlarına kadar tamamı ile bitirdiklerini belirten Celaloğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, konut sahibi olanların taşınmaya başladıklarını söyledi. İnsanların günlük hayatı tatil konforunda sürdürecekleri bir proje yaptık diyerek sözlerini sürdüren Sulu, Kayacity’ nin bölgedeki standart ve beklentilerini yükselttiğini belirtti.



Başakşehir Konakları, Kayacity residance projeleri ile Celaloğlu inşaatın sektöründe hatrı sayılır işlere imza attığını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Burak Sulu ise şirket olarak kent dokusuna katkı sağlayan projeler geliştirmeye devam edeceklerini ifade etti.



Kurumsal bir yönetim anlayışı ile profesyonel bir kadro ile Celaloğlu inşaatın proje geliştirmeyi sürdürdüğünü belirten Mimar Burak Sulu, yakın bir tarihte yine çok özel bir projemizi insanların ve sektörün beğenisine sunacaklarını belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.