Derya Granit Büyümesini Sürdürüyor

Derya Granit Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Derya, Bucak OSB’ de bulunan granit fabrikasının ikinci etabının açılışını gerçekleştirdi.

Derya Granit Büyümesini Sürdürüyor
Üretim alanını 24 bin m2’ye çıkartarak, kendi branşında, tesisi Avrupa’nın en büyük granit fabrikası haline getiren İbrahim Derya, uluslar arası bir marka olma amacı ile yatırımlarımıza devam edeceğiz dedi. Granit sektöründe yaptığı yeniliklerle ürün yelpazesini genişleten Derya Granit, yaptığı son yatırımla aylık üretim kapasitesini yaklaşık 60 bin metrekareye çıkardı. 



Hindistan, İspanya, Norveç ve İtalya’dan gelen granitlerin hem blok, hem işlenmiş olarak satışa sunulduğunu söyleyen Derya Granit Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Derya, “Sektöre kardeşim Mehmet ile 1994 yılında İstanbul Alibeyköy’de girdik. 2011 yılında Bucak OSB’ye yatırım yapma kararı aldık ve 3 yıl sonra birinci etabı tamamlayarak üretime başladık. Bu yıl fabrikamızın ikinci etabını da faaliyete geçirdik. Burada kurduğumuz fabrika granit sektöründe Avrupa’nın en büyük üretim tesisidir. Bölge ekonomisine olan katkımızın artmış olmasının yanında ülkemize yakışan bir tesis kurmaktandolayı son derece memnunuz.”





Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere her türlü mermer ve granit çeşidini en kısa sürede müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirten Derya Granit Yönetim
Kurulu Üyesi Batuhan Derya, “ Fabrika alanımız 24 bin metre kare, kapalı alanımız ise yaklaşık 10.000m2. Şuanda yeni yatırım olarak fabrikamızda güneş enerjisini kullanacağız. Onun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve son derece modern bir makine parkına sahibiz. Taş sektöründe, araştırma ve geliştirmeye geniş bütçe ve zaman ayırıyoruz. Hem granit bazında hem mamul bazında hem de makine bazında ar-gemiz devam etmektedir.” dedi.








Yatırımlarının devam edeceğini bildiren kuruluşun yönetim kurulu başkanı İbrahim derya; sektörün desteklenmesinin altını çiziyor.



http://www.deryagranit.com/
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet UGUR 3 ay önce

Cok guzel