Firmalar kendilerini dijital platforma nasıl taşıyabilir?

Firmanızı dijital platforma taşımak, ne yazık ki sadece vakit ve nakit harcayarak çözüme ulaştırabileceğiniz bir proje değil, çünkü her şeyin kayıt altına alındığı, dolayısıyla hiçbir şeyin unutulmadığı ve affedilmediği bu dünyada acımasız kurallar söz konusu ve hata yapma riskiniz yok.

Biz dijitalleşme hedefi ile kapımızı çalan firmalara öncelikle “Dijitalleşmeye bakış açınız ne?” diye soruyoruz, çünkü çağımızın gerekliliklerinin 360 derece şirketinizin etrafında olduğundan emin olana kadar ilerlememiz gerekiyor. Bu noktada küçük bir yol haritası çizmekle işe başlıyoruz.

360 derece hizmet anlayışımızla, tüm dijital çözümlerimizle yanınızdayız!

360 derece dijitalleşme hizmetimizde web sitenizin tasarım, yönetim ve desteğine, anlık bilgi erişimine, içeriklerinizin hedef pazarların dillerine çevrilmesine, editör kontrolü yapılmasına ve ana dil okumasından geçmesine, altyazı, deşifre, dublaj adımlarına, video, banner ve kataloglarınızın lokalizasyonuna, tanıtım metinlerinizin içerik editörlüğüne ve sosyal medya yönetimine, bayi ve çalışanlarınız için çevrimiçi eğitime ve dijital danışmanlığına olan ihtiyacınızda stil kılavuzu tabanlı çalışmamız ile tüm dijital çözümlerinizi markanıza özel biçimde şekillendiriyoruz.

Kimlerin dijitalleşmeye ihtiyacı var?

Genelde bu soruya “çokuluslu şirketler” olarak cevap veriliyor. DEİK verilerine göre dünya çapındaki Türk şirketlerinin sayısı da ciroları da her geçen gün artıyor, bunu da dijitalleşme basamağını çok doğru kullanarak gerçekleştirmekteler. Müşteri portföyümüzün büyük bir kısmı 50’den fazla dil çiftinde hizmet verdiğimiz çokuluslu şirketler olsa da firmamızdan dijitalleşme, çeviri ve BTL hizmeti alan KOBİ’lerin de sayısını azımsamamak gerekiyor.

Dijitalleşmenin maliyeti nedir?

Getirisi, götürüsünden katbekat fazla olan bir alandan bahsediyoruz. Ayrıca Ekonomi Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ihracata yönelik devlet destekleri neredeyse tüm masraflarınızı karşılayacak düzeyde. Sonuç olarak masrafı ne olursa olsun bugün dijitalleşmeye yatırım yapmak, firmanızın bir yarını olmamasından her zaman daha kazançlı, çünkü görünen o ki şirketlerin geleceği dijital dünyada!

www.dijitaltercume.com

0 532 111 87 26