Orhan ve Ebru Sanus çifti tarafından 5 Ocak 2010 tarihinde kurulan ve ilk olarak Haliç Kongre Merkezi’nde faaliyete başlayan Altınboynuz, büyük organizasyonlara imza atmasıyla öne çıkıyor.



Orhan Sanus bu organizasyonları ve Altınboynuz Gourmet Catering’i şöyle anlatıyor: “Kuruluş amacımız davet sektöründe catering hizmeti vermek, organizasyon ve destek firması olmak. İlk kurulduğumuz dönemde Haliç Kongre Merkezi’nin tüm yiyecek içecek organizasyonlarını Altınboynuz 3,5 sene yürüttü. 2010’da İstanbul’da yapılan NATO Savunma Bakanları toplantısının tüm yiyecek ve içecek hizmeteri yine AltınBoynuz tarafından verildi.  Aynı senenin ikinci yarısında Dünya Basketbol Şampiyonası’na hizmet verdik. Ankara, Kayseri, İzmir ve İstanbul’da gerçekleşen şampiyonanım tüm yiyecek içecek hizmetlerini biz üstlendik.



2011 yılında Erzurum'da gercekleşen FISU Dünya Üniversiteler arası Kış Oyunları ve Trabzon'da organize edilen EYOF Avrupa Gençler Yaz Oyunları’nın da tüm yiyecek ve içecek hizmetleri firmamiz tarafindan gerçekleştirildi. 2012 yılında İstanbul WTA Dünya Kadınlar Tenis Turnuvası,  Euro League Kadınlar Basketbol Ligi finalleri ve 2014 FIBA Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası finallerinin yiyecek ve içecek hizmetleri de  Altinboynuz tarafindan yürütüldü. Turkiye'de gerçekleştirilen en kapsamlı Uluslararası spor organizasyonlarıdır.



“İki tane ana stratejimiz var” 

Orhan Sanus Altınboynuz’un iki tane ana stratejisi olduğunu; birincisinin mevcut mekanlara yeni mekanlar ekleyerek sadece İstanbul’da değil diğer büyük şehirlerde de büyümek olduğunu ve ikinci stratejilerinin de mekanlar dışında yapılan özel davet ve etkinliklerde sıklıkla hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.



Altınboynuz anlaşmalı olduğu mekânlarda büyüyor

Orhan Sanus Altınboynuz’un sadece işin olduğu yere gidip hizmet veren bir kurum değil, aynı zamanda anlaşmalı olduğu mekânlardaki tüm yiyecek içecek organizasyonlarını da yapan bir kurum olduğunu belirtti. Orhan Sanus; “Bu mekânlar içinde Ankara Ticaret Odası tarafından yapılan 2012 yılında hizmete giren Ankara Congresium, Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği ,Erguvan Restaurant ve  Ülker Sports Arena’nın catering hizmetlerinin yanı sıra burada Bruschetta adlı bir de restoranımız  da bulunmaktadır. Emirgan’da bulunan Sakıp Sabancı Müzesi etkinlik merkezinin salonu olan The Seed’in yiyecek içecek operasyonlarını da yerine getiriyoruz.”