Ameliyat sonrası ağrıların azalmaması ve fıtığın tekrar oluşması nedeni ile insanlar çare olarak alternatif tıbbı çözüm olarak görüyor. Bel ve boyun fıtığı konusunda verdiği hizmetlerle insanlara büyük bir umut ışığı olan Sezen Terapi Merkezi her gün onlarca hastanın bel ve boyun fıtığı rahatsızlıklarını çözüme kavuşturuyor.

Türkiye' de bu alanda söz sahibi bir kaç isim arasında gösterilen ve sağlığına kavuşturduğu hasta sayısında rekora koşan Hasan Sezen''  İnsanın var olduğu günden bu güne bel fıtığı rahatsızlığı hep vardı.  İnsanlar bu rahatsızlığı kendi doğal yönetmeleri ile çözüme kavuşturuyordu. Bugün bakıyoruz ki ameliyat olan hasta bile bu rahatsızlığından kurtulamıyor. Biz geçmişi yüz yıllar öncesine dayanan tedavi yöntemlerimiz ile hastalarımızda ilk seans da bile gözle görülür bir iyileşme kaydediyoruz'' dedi.

Türkiye'deki eğitim hayatını bitirdikten sonra eğitimini yurt dışında devam ettiren Hasan Sezen uzun yıllar yurt dışında alternatif tıp ve fizyoterapi üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Hasan Sezen, hastaların emar sonuçlarına göre tedavi şeklini ve yönetimini uyguluyor.

Sezen Terapi Merkezi adeta bir şifa kapısı olduğunu belirten Hasan Sezen , insanlar önce hastaneye sonra ise bize geliyordu. Bir çok ameliyat geçirmiş fakat sağlığına kavuşamamış hastamızı tedavi edip sağlığına kavuşturduk. Hatta sedye ile gelen, insanların sırtlarında gelen bir çok hastayı hızlı adımlarla koşarak geri gönderdiklerini belirtti..

Her gün onlarca hastaya şifa veren Sezen Terapi Merkezi İstanbul Bahçeşehir' de hizmet veriyor.


Hasan Sezen
+90 543 733 33 33