Yurt içine yayılmış hizmet ağıyla ülkenin 7 bölgesinde birçok ilde temsilcilikleri ve çözüm ortakları ile mükelleflere vergi, mali ve ticari sorunlarına yönelik danışmanlık hizmeti veren MD İlke Grup başarılarla dolu 30 yılı geride bıraktı.

MD İlke Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet DANIŞ  ‘’ Bizi biz yapan en büyük unsur, hizmet anlayışımızda destek verdiğimiz her firmayı bizden bir parça kabul ederek çalışmalarımıza yön vermemizdir’’ dedi. Danış; ‘’ Biz ülkemizi seviyoruz. Ülkemiz sanayicisinin artık hak ettiği saygın hizmeti almasını istiyoruz. Ticari aşamanın her evresinde varız. Onların attığı her adımda yanlarında olacak ekip, bilgi ve özveriye sahibiz’’ dedi.


MD İlke Grup hakkında bilgi verir misiniz?
Şirketimiz İstanbul merkezli 7 bölgede 44 İl Temsilcisi ve 20 Çözüm Ortağı ile mükelleflerimize, sanayicilerimize hak ettikleri hizmeti MD İLKE kalitesiyle veriyoruz. Biz mükelleflerimizin attığı her adımda yanlarında olmayı ekibin bir parçası olmayı, bilgi ve özveriyle yoğurup iyi ve kötü günlerinde yanlarında olup, sorunları en kolay şekilde aşabilmeyi, problem oluşmadan kendi alanında uzman ekibimizle çözüm yolları üretiyoruz.


‘’VERGİ-MALİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ’’
Firmaların ticari yaşamlarında, tasfiye ve iflas aşamalarında vergisel açıdan yaşayacakları sorunların çözümüne yönelik danışmanlık hizmeti veriyoruz. Şirketlerin idare ile yaşayabilecekleri vergisel sorunlarda, onlara çok yönlü irdelenmiş en uygun maliyetli çözüm önerilerini üretmekteyiz. Ayrıca, olası vergi incelemeleri sırasında veya sonrasında, gerek uzlaşma gerekse dava sürecinden şirketin en az vergi yüküyle çıkması için gerekli danışmanlık hizmetlerini vermekteyiz. Danışmanlığını yaptığımız firmalarımızın inceleme aşamasından Danıştay aşamasına kadar hakları titizlikle aranmaktadır.

‘’TİCARİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ’’
Değişen ekonomik koşullar ve globalleşen dünya, ticari faaliyetleri önemli bir hale getirdi. Kurumsal yapısını tamamlayan, rekabet gücüne ulaşan firmaların başarı ve kazanç grafiği yüksektir. İhtiyaç duyulan ticari danışmanlık hizmetlerini ülkemizin 7 bölgesinde bulunan temsilciliklerimiz ve çözüm ortaklarımızla birlikte işlem kargaşasına imkân tanımadan müşterilerimize sunmaktayız.


‘’FİRMALARIN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ’’
 Firmaların ticari yaşamları boyunca yanlarında olabilecek güçlü güvenilir ve uygun maliyetli çözüm ortağı olarak, birden fazla hizmeti tek firma koordinasyonu ile vererek çok sesliliği önlemek,  denetim, bilgi ve belge organizasyonlarını etkili bir şekilde kısa sürede gerçekleştiriyoruz. Merkez çalışanları, bölge, il temsilcileri, mesleki çözüm ortakları ile birlikte firmalara ticari yaşamları süresince vazgeçilmez bir çözüm ortağı oluyoruz.

 “BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Ticari yaşamınızın uzun soluklu ve kesintisiz olması için sizin yakınınızda olan bir çözüm ortağıyız. Biz; çalışanlarımız, bölge-il temsilcilerimiz ve çözüm ortaklarımızla birlikte size hizmete kendilerini adamış büyük bir aileyiz.

www.mdilkegroup.com
0212 677 54 64