2007 yılından beri raylı arşiv sistemlerinin de üretimini yapan şirket, çelik mobilya imalatı konusunda da Tunay Ofis olarak faaliyet gösteriyor. Şirket olarak inşaat, hastane, üniversite, askeriye, banka, spor salonları ve özel sektördeki değişik işletmelere hizmet verdiklerini kaydeden Göktun Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Tunay; “ Göktun markası olarak raylı arşiv sistemleri, soyunma ve dosya dolapları, kartoteks ve kart grupları, ranza grupları, kütüphane ve kitaplıklar üretiyoruz ve yeni yatırımlarla ürün çeşitlerimiz ve kapasitemiz artacak” dedi.





Kompakt Arşivleme ve Yeni Nesil Soyunma Dolapları

Arşivleme sorunlarına çözüm olarak “Kompakt Arşivleme Sistemleri”ni tamamen kendi bünyesinde geliştirip üreterek müşterilerine fiyat ve kalite avantajı sağladıklarını söyleyen Şükrü Tunay soyunma dolapları ilgili de şu bilgileri verdi; “Kurumsal firmaların, personellerinin barınma ihtiyaçları noktasında sunmuş olduğu bir çözüm olan dolap sistemleri, büyük bir özen gösterilerek alınması ve tesis edilmesi gereken bölgelerdir. İşe giriş ve çıkışta çalışanların eşyalarını bıraktığı kısımlar olan dolaplarda hem güvenlik söz konusu olmalı, hem de iş akışını engelleyecek düzeyde problem yaratacak noktalar olmamalıdır. Fabrikalar, spor kompleksleri ve birçok alanda kullanılabilen soyunma dolabı grubumuz son derece ergonomik ve kullanışlıdır. En çok sorun yaşanan kısımlardan biri olan güvenlik ve dolap kilidi konusu, elektronik sistemlerin entegresi ile birlikte artık tarihe karışmıştır.”





Yurtiçi ve yurtdışı pazar payımızı genişletiyoruz

2014 yılı performansını değerlendiren Tunay, 2014 yılında hem yurtiçi hemde yurtdışı satışlarında beklentilerin karşılandığını belirtti ve yeni dönem hedeflerini de şu şekilde özetledi; “2014’de Devlet Malzeme Ofisi ile çalışmaya başladık ve 2015 de iç piyasaya daha fazla ağırlık vereceğiz. Ayrıca yeni fabrika yatırımı yapmayı planlıyoruz. Şu an için Azerbaycan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Libya, Türkmenistan, Gürcistan gibi 12-13 ülkeye ihracatımız var. Gerek fuarlar gerekse yurtdışı ziyaretlerle ihracatımızı da artırmayı hedefliyoruz.”