Kaya Spor Merkezi kaliteyi emin adımlarla zirveye taşıyor

Son günlerce adını sıkça duyduğumuz Kaya Spor Merkezi ile ilgili bütün merak edilenleri Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kaya ile konuştuk.

Kaya Spor Merkezi kaliteyi emin adımlarla zirveye taşıyor
Eray Bey, Kaya Spor Merkezi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Yaklaşık 2 buçuk yıldır faaliyet gösteriyoruz. Şuanda hali hazırda 3 tane şubemiz var. 4. Şubemiz de Kıbrıs'ta açılacak.Bundan sonraki süreçte bunu bir level öteye atmak istiyoruz.

Sağlık merkezinden ziyade bir otel alalım komple otel konsepti ile yürüyelim istiyoruz.Şuan da 60'ın üzerinde çalışanımız var.Amacımız kaliteli hizmet vermek.Çünkü tamamen bıçak sırtı bir iş ve hizmet sektörü dediğimiz de çalışanlar bizim için çok önemli.Biz bütün şubelerimiz de aynı konsepti uygulamaya çalışıyoruz.



Hizmetleriniz nelerdir bahsedebilir misiniz?
Tesislerimiz tam bir konsepttir.İçerisinde bay bayan kuaförü,müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri vitamin bar,restorantlarımız,bununla birlikte fitness alanlarımız,grup dersinin yapıldığı alanlar,yüzme havuzu,jakuzi,masaj odaları,Türk Hamamları,buhar odaları,saunalar,epilasyon ve solaryum olmak üzere bir müşterinin her hizmetini karşılayabileceği bir konsepttir.

KAYA SPOR MERKEZİ'NİN DETAYLI TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

KAYA SPOR MERKEZİ'NİN DETAYLI GÖRSELLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"KAR YAĞIŞINI İZLERKEN HAVUZA GİREBİLİYORSUNUZ"

Şuan birtanesi e-5 te Radisson Blue'nun altında 1000 metrekare bir tesisimiz var.Diğeri Park İnn Radisson olarak geçiyor Basın Expresste.Basın Express-Yeni Maslak diye adlandırıyor.2 tane şubemiz basın expresste.Tabi bunlardan birtanesinin konsepti tamamen farklı.Capital Tower'ın altında bulunan tesisimizde şuan İstanbul'da hemen hemen hiçbir tesiste olmayan bir özelliği var.Üstü komple cam,yazın açılabiliyor havuzumuzun,biz bunu insanlara anlatırken hep şunu söylüyoruz.

Kar yağarken havuza girebiliyorsunuz.Kıbrıs'ta da Doğu Akdeniz Üniversitesi girişinde 4000 metrekare bir tesisimiz var.Yılsonun da orayı faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.Bunun yanında hali hazırda devam eden Beylikdüzü'nde beş buçuk dönüm Kristal Şehir Projesi mevcut.Orada biyer alıcaz.Bunun dışında bir çok projemiz var fakat netleşmeden açıklamayalım.



Sektörünüz de nelere dikkat ediyorsunuz?
Sağlık merkezi dediğimiz de olmazsa olmazlarımız var.Bunların en önemlisi temizlik ve hijyen.Bunun dışında müşteriye gösterdiğimiz hizmet kalitesi bizim için çok önemli.Tabi bu işi bilen bilmeyen herkes yaptığı için insanlar bir süre sonra şundan rahatsız olmaya başlıyor.Spor salonuna gidiyorum fakat 3 kere gittim bir daha gitmedim.

Bunun en büyük sebebi de hocaların ilgisizliği.Bizim burada hocalarımız bire bir müşterilerimizle ilgileniyorlar.İlgilendikleri için ücretli ders olayına girmiyorlar.Grup derslerimizin içinde pilates,crunch,zumba,yoga,kickbox var.Bunların içinde sadece kickboxta eğitime dayalı bir hizmet oldugu için ücret alıyoruz.Oda zaten çok dişe dokunur bir ücret değil.Zumbayı bile dışarı da kursa gitmek istediğiniz de ciddi rakamlar ödüyorsunuz bizde ücretsiz bunlar.

GÜLERYÜZLÜ PERSONELİYLE SICAK BİR AİLEMİ ORTAMI



Sizi diğer spor merkezlerinizden ayıran özelliğiniz nedir?
Müşterilerimizin söylediklerinden yola çıkacak olursak biz burada bir aile ortamı yaratıyoruz.Tabi bunu duymakta bizleri çok mutlu ediyor.Biz burada bir aile şirketiyiz.Her ne kadar kurumsallaşsakta aile özelliğimizi kaybetmemeye çalışıyoruz.Bunu müşterilerimize de yansıttığımıza inanıyorum bizi ayıran farkımız budur.

Hedefleriniz nelerdir?
Hedefimiz Türkiye'de ve yurtdışında Kaya Spor Merkezini bilinen bir marka haline getirmek.Bu yolda bilinçli bir şekilde ilerlemek istiyoruz.

www.kayaspormerkezi.com
0212 580 86 00
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.