Çoğu trafik kazası mağdurunun, trafik sigortasının varlığından ve kapsadığı haklardan habersiz olduğunu belirten şirketin yönetim Kurulu Başkanı Mikail KARAKUŞ, sektörde çantacı olarak tabir edilen insanların kazazedelerin haklarını koruma konusunda büyük hatalar yaparak, onların mağduriyetini daha da arttırdıklarını belirtti.

Kurumsal bir yapıda ve profesyonel bir ekip ile tamamen etik değerler çerçevesinde hareket ettiklerini belirten Mikail KARAKUŞ, sürecin en başından sonuna kadar, kazazedelerin maddi ve manevi sorumluluklarını üzerimize alarak onların tazminat haklarını savunuyoruz dedi
. Süreç boyunca kazazedelerden hiçbir ücret almadıklarını, bütün giderleri karşıladıklarını belirten Karakuş, insanların zor günlerinde yanlarında yer alan bir dost vizyonu ile hareket ettiklerinin altını çizdi.

Mikail Bey; Şirketinizden bahseder misiniz?

Sektörde 15 yıllık bir deneyime sahibim. 2006 yılında Gül Hasar Yönetim ve Danışmanlığı kurdum. Ülkemizde eksikliği büyük ölçüde hissedilen sigorta kapsamındaki kazalarda hak talep etme noktasında Hasar Danışmanlığı görevini yürütüyoruz.
Trafik Kazası sonrasında ölüm, daimi sakatlık ve yaralanmalarda maddi Tazminat haklarınızı inceleyip poliçedeki tazminatları sorunsuz olarak çözen sonuçlandırılana kadar hiç bir ücret talep etmeyen bir danışmanlık şirketiyiz.

‘’Uçak kazasından iş kazasına her kazazedenin yanındayız’’

Kurum olarak Türkiye’nin 7 bölgesinde temsilciliklerimiz var. 120’yi aşkın saha temsilcilerimiz ile yurt genelinde mağdurlara ulaşıyoruz. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da birçok ülkede danışmanlık sağlayabiliyoruz. Kazazedelerin ya da yakınlarının bilmeleri gereken en önemli konulardan biri son 10 Yıl içerisinde var olan bütün mağduriyetlerle ilgi tazminatların geri alınabildiği. Kurum olarak bu konuda mağduriyet yaşayan kazazede veya yakınlarına bir nebzede olsa yaralarını saracak hakkı olan tazmin bedellerini onların adına onların hakkını koruyarak gerekli hizmeti sağlayarak titizlikle çalışıyor olacağız.  

www.gulhasar.com

0342 518 15 63