İnşaat sektöründe 30 yıllık köklü geçmişi üzerinde faaliyetlerini sürdüren Bemtaş, Kule Vinç kiralama ve satış konularında Türkiye’nin birçok marka projesinin tercih ettiği bir kurum.

Türkiye’de kiralık vinç sektörünün hızla büyüdüğünün altını çizen Bemtaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Candar Can, “Piyasada adını duyurmuş bazı büyük inşaat firmaları hali hazırda hala sadece kiralama yöntemi ile projelerini yürütmeye devam ediyor. Sektörün ihtiyacını karşılayacak sayıda kiralık kule vinç Türkiye piyasasında bulunmuyor. SOIMA ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde kiralık makine parkımızı 2016’ ya kadar 100 kule vince çıkarmayı planlıyoruz. Bunun yanı sıra Alman BÖCKER firması ile yapmış olduğumuz anlaşma çerçevesinde de yük ve personel asansörü, dış cephe platformu satış, kira ve servis konularında da hizmetimiz var.”

36 ayda yatırım maliyeti çıkıyor

Fiyatların 150 bin Euro’dan başladığı kule vinçlerin 36 ayda kendini amorti etmesinin de sektöre ilgiyi artırdığını belirten Fatih Candar Can, “ Bir Kule Vinç 36 ay gibi bir süre içerisinde kendini amorti ediyor. Kule vinç fiyatları, vincin çalışma yüksekliği ve tonajına göre değişiyor. Örneğin 50 metre yüksekliğe ve 8 ton kapasiteye sahip kule vinçlerin satılık fiyatları 150 bin eurodan başlıyor ve aylık 9 ile 13 bin lira arasında kiralanıyor. Dolayısıyla bu şekilde bir yatırıma ilgi artarak devam ediyor. Şu anda sektörle hiç alakası olmayan birçok yatırımcı bulunmakta” dedi.

fatihcandarcan

2015 yılı büyüme hedefimiz %5

Fatih Candar Can, “Son olarak sektörde kuruluşumuzdan bu yana emekle büyüttüğümüz markamızı ve bilinen kalitemizi korumak ve sürdürmek en büyük manevi hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bir diğer hedefimizde sektörde sağladığımız büyüme başarısını 2015 yılı içerisinde yüzde 5 arttırmaktır. Yurt içinde ve yurt dışında birçok projede yer aldık. Yurt içinde hastane, tıp fakülteleri, HES projeleri ve birçok AVM yapımında, yurt dışında da otel ve konut projelerinde, hipodrom ve su arıtma tesisleri inşaatlarında yer aldık. Kentsel dönüşüm projeleri ile de yeni proje çalışmalarımızda her geçen gün artan bir ivme var.”



Maksimum 24 saat içinde teknik destek

Satış sonrası destek ekibini 2 katına çıkardıklarını ifade eden Can, “Hızlı bir satış sonrası teknik destekle müşterilerimize maksimum 24 saat içinde cevap verebiliyoruz. Ayrıca vinçlerdeki kolay montaj ve demontaj özelliği ile profesyonel teknik ekip desteği süreyi de kısaltıyor. Bizim öncelikli amacımız müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası. Yerli sermayeyi geliştirme ve müşterilerine en hızlı ve iyi hizmeti verebilmek adına, temsilcisi olduğumuz SOIMA ile anlaşmalı olarak bazı yedek parçaların üretimini BEMTAŞ ‘ta gerçekleştiriyoruz.”

candar_can