Konsept ve Marka projelerin çözüm ortağı Çağnak İnşaat

İnşaat sektöründe 40 yıldır faaliyet gösteren Çağnak İnşaat, Fabrika, iş merkezi Konut gibi farklı kullanım amaçlarına sahip projelerde çözüm ortağı olarak yer alıyor

Konsept ve Marka projelerin çözüm ortağı Çağnak İnşaat
  ’Üretim aşamasının son derece spesifik ve zorlu olduğu inşaat sektöründe güçlü makine parkımız ve yetişmiş teknik kadromuzla projelerin sıfır hata ile zamanında teslim olmasını sağlıyoruz’’ diyen Çağnak İnşaat genel müdürü Erhan BIYIKOĞLU Şirket olarak inşaat sektörünün vitrin ve marka projelerinde yer aldıklarını belirtti.   

Erhan Bey Çağnak İnşaat ne zamandır faaliyette?

    İnşaat sektöründe 40 yıllık bir geçmişimiz var. Baba mesleğimiz olan sektörde 1997 itibaren kurumsal olarak faaliyet göstermek amacı ile şirketleştik.

 Sektörün hangi alanlarında çalışıyorsunuz?

 İnşaat sektöründe proje geliştirme ve uygulama başlıkları ayrı uzmanlık gerektiren iki önemli konu. Biz Çağnak İnşaat olarak özelikle uygulama konusunda uzman olduk. Bir inşaat projesini anahtar teslimi olarak yapabilmenin yanında tercihe göre projenin farklı üretim aşamasında da yer alabiliyoruz. Fabrika, iş merkezi, Avm, konut gibi farklı kullanım amaçlarına sahip birçok yapıyı üretebilecek malzemeye, makine parkına ve tüm bunların yanında yetişmiş tecrübeli insan gücüne, kadroya sahibiz.

Hızımız ve kalitemiz Çağnak İnşaatı tercih ettiriyor’’

  İnşaat sektöründe 40 yıllık bir geçmişe sahip olmak bizi avantajlı hale getirdi. Biz geçmişimizden aldığımız güçle, bugüne kadar yapımını üstlendiğimiz her projeyi, iş ortağımızın ticari hedeflerine katkı sağlayacak şekilde, onlara taahhüt ettiğimiz sürede ve kalitede teslim etmeyi başardık. Tabi ki bu da bizi tercih edilen bir kurum haline getirdi.


’Riskli ve zor olan üretim sürecini kolaylaştırıyoruz’’

İnşaat sektörü zor bir sektör, hele ki üretim aşaması tecrübe gerektiren çözümü zor olan problemleri içinde barındıran bir süreçtir. Biz bu aşamada sorun değil çözüm üretmek için çaba gösteriyoruz. Tüm gücümüz ile taahhüdünü üstlendiğimiz projeyi işveren kurumun plan ve programlarına katkı sağlayacak şekilde, maksimum hız ve kalitede işveren için hiçbir risk oluşturmayacak şekilde üretiyoruz.


  

Hangi projeler içerisinde yer aldınız?

 Çağnak yapı olarak bu zamana dek yüzlerce projenin içerisinde yer aldık. İmza attığı projeler ile sektörü güzel bir şekilde temsil eden, örnek alınan projeleri geliştiren Sinpaş Yapı, Mesa Mesken İnşaat, Besa İnşaat, Nur inşaat gibi güçlü kurumların projelerinde yer aldık ve yer almaya da devam ediyoruz. Gösterdiğimiz gayret ve işimizde ki mükemmeliyetçi anlayışımız işverenlerimizle başladığımız proje üretim yolculuğumuzu uzun ve devamlı kılıyor.

Hedefleriniz  neler?

  Çağnak İnşaat olarak biz tüm çalışanlarımız ile birlikte bir aileyiz. Her insan büyük ve güçlü bir ailesi olmasını ister ve bunun için de çabalar. Biz de daha büyük projeler içerisinde yer alarak, çalışan sayımızı arttırmak ve daha büyük ve güçlü bir kurum olma amacındayız. İnsanın mutluluğu paylaştıkça artıyor. Bizde, çalışan sayımız arttıkça mutlu oluyoruz.

 Proje üretim konusundaki tecrübemizi proje geliştirme alanında da devam ettirme amacındayız. Konut ve ticari alanları içerisinde barındıran özel projeler geliştiriyoruz. Çok yakında bununla ilgili olarak adım atmış olacağız.

www.cagnak.com.tr

 312 236 26 20

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erhan abi ben zeki telefon numarana ulaşamiyom numaranı bi zahmet gönder 3 yıl önce