Oto lastik dünyası sektöründe öncü kurumlardan biri? Sizleri biraz tanıya bilirmiyiz?

Oto lastik dünyası 2012 ağustos ayı itibariyle değerli müşterilerine akü, jant, jant düzeltme, jant boyama, sıfır lastik, ikinci el lastik hizmeti sunmaktayız. Müşteri memnuniyetine önem gösteren firmamız yaptığı işin ve sattığı ürünün daima arkasında durmaktadır. Müşterilerimiz lastik seçerken şu kriterlere dikkat etmelidirler ;

    - Suda kızaklama
    - Sürüş dengesi
    - Islak ve kuru zeminde yol tutuş ve direksiyon hâkimiyeti
    - Dayanıklılık
    - Kuru zeminde fren performansı
    - Kış koşullarında performans




Faaliyetleriniz ve hizmetleriniz hakkında bilgi rica edebilir miyiz?

Dinamik bir ekip çalışması ile hızlı ve  rekabetçi avantajlar sunuyoruz. Müşterilerin beklentilerini aşan servis ve hizmet kalitesini standartlaştırdık. Faaliyetlerimiz; sıfır lastik, ikinci el lastik, sıfır ve ikinci el jant, jant düzeltme, jant boyama, akü hizmeti sunmaktayız. Kaliteli ve zamanında hizmeti ile adı anılan bir firma olarak %100 müşteri memnuniyeti sağlamak.



Sizi diğer firmalardan ayıran özellikleriniz nelerdir?

Biz Oto Lastik Dünyası olarak daima müşterilerimizin memnuniyetine önem vermekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyacı olan dışında ürün satmak yerine, en uygun en güvenilir olan hizmet ne ise onu sunmaktayız. Yani kısaca farkımız Farklı olmamız.



Online satış siteniz mevcut biraz bizlere bu sitenizin içeriğinden bahsedermisiniz?

www.otolastikdunyasi.com’’ sitemizde mevcut olan ürünlerimiz birebir orijinal ve aynen görüldüğü gibidir. Değerli müşterilerimiz ister il içinde, ister il dışında olsunlar kargo yoluyla ürün gönderebiliriz.

Lastik sektörü Türkiye’de nerede sizce sıkıntılar varmı? Var ise çözümleri ne olmalı?

Her sektörde olduğu gibi lastik sektöründe de sıkıntılar var. Örnek olarak, lastik ebatı bilmeyen ama biraz sermayesi olan bir kişi lastik dükkanı açabiliyor. Bilinçsizce lastik satıp hem müşterinin güvenliğini azaltıyor hem de müşterilerimizin bizlere olan güvenini sarsıyor. İkincisi birbirine çok yakın açılan lastik dükkanları rekabeti arttırıyor. Bu nedenle ucuz ama güvenliksiz ürünlerin satışı artıyor. Çözüm olarakta belli bir tecrübe ve kısıtlama getirilmesi gerekli diye düşünüyorum.





Oto lastik dünyası olarak hedefleriniz nelerdir?

Oto Lastik dünyası olarak en öncelikli hedefimiz güvenilir hizmet kalitemizle şubelerimizi arttırmak ve daha çok araca hizmet vermek  sektörde her zaman en iyi hizmet, kalite ve güvenin adresi olmayı hedefledik. Sektörde hizmetlerini en geniş ürün yelpazesi ile veren bir marka olmak.

‘’BİZE SORMADAN LASTİK ALMAYIN’’

www.otolastikdunyasi.com

 0212 876 53 54
 0507 947 61 88