Lüks projelerle Avrupa’ya çıkartma yapıyor

Hayata geçirdiği markalı ve lüks konut projeleriyle Türk inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan Huzzak Yapı Avrupa ülkelerinde hayata geçireceği projeleri için takvimini oluşturdu.

Lüks projelerle Avrupa’ya çıkartma yapıyor

Hayata geçirdiği markalı ve lüks konut projeleriyle Türk inşaat sektörünün önemli markaları arasında yer alan Huzzak Yapı Avrupa ülkelerinde hayata geçireceği projeleri için takvimini oluşturdu.

2021 yılının ilk ve ikinci çeyreğinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da ilk projeye start verecek olan Huzzak Yapı devamında Hollanda başta olmak üzere Almanya gibi farklı Avrupa ülkelerinde de projelerine devam edecek.

Uzun yıllardır Avrupa ülkelerinde proje daveti aldıklarını vurgulayan Huzzak Yapı ve Art Tech City Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Fatih Demir “ Huzzak Yapı olarak uzun bir süredir Avrupa’nın farklı ülkelerinden proje gerçekleştirmemiz ile ilgili olarak teklifler ve davetler alıyorduk. Covid 19 pandemi süreci nedeniyle Avrupa ülkelerinde gerçekleştirmeyi planladığımız projelerimizi geçici bir süre bekletmeye almıştık. Fakat 2021 yılı ikinci ve üçüncü çeyreği itibariyle beklemeye aldığımız projelerimizi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Çünkü uluslararası bir inşaat markası olma hedefimizin bir aşaması da yurt dışında proje gerçekleştirmek. 30 yılı alan inşaat sektörü deneyimimizi ve birikimimizi Avrupa ülkelerine taşıyarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek Huzzak Yapı olarak en büyük hayalimiz”dedi.

Huzzak yapı olarak konut,ticari,avm endüstriyel yapı olmak üzere inşaat sektöründe farklı kullanım amaçlarında dönük onlarca proje tasarlayıp ürettiklerini vurgulayan Mustafa Fatih Demir “ Huzzak Yapı klasik inşaat şirketlerinden çok farklı. Biz kendi mimari ve teknik kadrosuyla projelerini hazırlayıp üreten bir kurumuz. Kurumumuz inşaat sektörünün sadece bir alanı  olan konut üretiminde değil, farklı kullanım amaçlarına dönük avmden endüstriyel yapıya çeşitli yapı türlerinde de birikim sahibi. Bu birikimizi Avrupa’da hayata geçireceğimiz projelerde de ortaya koyacağız”şeklinde konuştu.

Amsterdam’a lüks rezidans projeleri ile giriyoruz.

Amsterdam konut ve gayrimenkul piyasaları hakkında bilgiler vererek sözlerini sürdüren Mustafa Fatih Demir “ Biz ilk önce Hollanda’nın başkenti Amsterdam’dan projelerimize başlayacağız. Amsterdam’da  konut fiyatı ortalama 410 bin Euro’nun üzerinde. Biz bu gölgeye kalitemiz ve fiyatımızla ayrı bir heyecan katacağımızı düşünüyoruz. Asterdam’ın ardından ülkenin en pahallı konutlarının yer aldığı ve kont fiyatlarının ortalama 780 bin Euro civarında olduğu, Haarlem yakınlarındaki sahil kasabası Bloemendaal’da daha lüks ve butik projelere Hayata geçirmeyi planlamaktayız. Aslında biz Huzzak yapı olarak ülkemizde olduğu gibi Hollanda’noın farklı bölgelerinde farklı konsept ve gelir guruplarına dönük projeler üreteceğiz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.