Misnak,Türk lojistik sektörünü uluslararası alanda temsil ediyor

Türkiye’de 1980 ile 1990’lı yıllar arasında kara, hava, deniz, demiryolu ve kombine taşımacılık alanlarındaki yatırımlarla alt yapısını oluşturan lojistik sektörü 1990’lı yıllardan itibaren ciddi bir atılım gerçekleştirerek uluslararası düzeye ulaştı.

Misnak,Türk lojistik sektörünü uluslararası alanda temsil ediyor
Orta Asya ve Ortadoğu Bölgesine karayolu taşımacılığı, kapalı kasa, ağır taşımacılık alanında güvenilir bir marka olan Misnak Uluslararası Taşımacılık, yurtdışında açtığı şubeler ile global arenadaki gücünü arttırıyor. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile uluslararası pazar payını koruyarak sürekli büyümeyi hedeflediklerini belirten Misnak Genel Müdürü Erdinç ARIKAN, şirketin deneyimli profesyonel kadrosu ile sektörde fark yaratmaya devam edeceklerini belirtti.

Misnak’ın kurumsal geçmişi hakkında bilgi verir misiniz?
Türkiye, Irak ve Orta Asya’daki birinci sınıf taşımacılık hizmetleri ve profesyonel lojistik yönetim taleplerini karşılamak üzere çalışmalarımıza başladık. Küresel ve Türkiye ayağı olarak şu anda; genel kargo, konteyner, proje kargo, uzak endüstriyel sahalara dağıtım ve montaj içeren hizmetler sunmaktayız. Projeyi anahtar teslim şeklinde varış noktasına kadar taşıyoruz. Hemen hemen her ülkede ofislerimiz mevcut. Yurtdışında kendi ofislerimiz olduğu için oradaki pazara çok hakimiz. Yeni yatırımlarda tercih edilen bir markayız.



Hizmetleriniz hakkında bilgi rica edebilir miyiz?

Ekipman bakımından dünyada sayılı, Türkiye’ de önde gelen firmalardan biriyiz. Sektör bazında profesyonel bir kadroya sahibiz. Misnak olarak yüksek kalitedeki hizmeti son teknoloji ile müşterilerimize sunuyoruz. Bugün çok sayıda hidrolik aks, teleskopik ve standart römorklar, kaydırma sistemleri (jack&slidesystems), mobil ve raylı kule vinç (gantry) gibi donanımları ile ağır nakliye ve montaj/kaldırma hizmetleri veriyoruz. Gelişmiş donanımı, güvenli terminal tesisleri, iyi eğitimli personeli ve nitelikli KSGÇ (Kalite, Sağlık, Güvenlik ve Çevre) yönetimi ile sektörde yeni teknolojilerle farklılık yaratmaya devam ediyoruz.



"İş sağlığı ve güvenliğine önem veriyoruz"
ISO 9001, ISO 14001 & OHSAS 18001 standartları temel alınan Entegre KSGÇ (Kalite, Sağlık, İş Güvenliği, Güvenlik ve Çevre) Yönetim Sistemine sahibiz. Yönetim, KSGÇ Yönetim Sisteminin anlaşılmasını ve şirket kültürü ve ticari performansın ayrılmaz bir parçası olarak uygulanmasını temin ediyoruz. Misnak yönetimi ve personeli olarak operasyon yapılan ülkelerde yasal ve diğer gerekliliklere uyarak, ileri seviyede KSGÇ performansın tüm alanlarda başarısını taahhüt ederiz. Amacımız çalışanlarımızı korumak, üretim güvenliğini ve işletme güvenliğini sağlamaktır.



MİSNAK HİZMET ALANLARI
Genel Kargo Taşımacılığı; Türkiye’ye transit gelen veya Türkiye’den Irak ve Orta Asya’ya gönderilen genel kargo ve konteynerler için; uluslararası, aktarma ve genel kargo taşımacılık hizmetleri gerçekleştirmekteyiz. Hizmetler aynı şekilde gabari dışı yüklerin taşınmasını da kapsamaktadır. Araçlarımız kargo güvenliği ve aynı zamanda nakliye takibinin sağlanması için araç takip sistemi (IVMS) ile donatılmıştır.

Ağır Yük, Proje Kargo Taşımacılığı ve Mühendisliği; Türkiye, Irak ve Orta Asya’da uzmanlaşmış ağır yük taşımacılığı, montaj/kaldırma servisleri sağlamaktayız. Ayrıca raylı kule vinç ve kaydırma sistemleri operasyonları ile yerleştirme yapılmaktadır.

Deniz Taşıması, Kiralama ve Barge Operasyonları; Deniz ve kanal taşımaları ile liman projelerine destek için proje yük ve ağır yük gemileri, römorkörler ve barge’lar ile taşıma ve bunların kiralama hizmetini veriyoruz.

Liman Terminal Operasyonları, Antrepo, Depolama ve Dağıtım; Genel kargo, proje yüklerinin ve konteynerlerin depolama ve aktarma operasyonları, limanda veya dahili, harici antrepolarımızda gerçekleştirilmektedir. Antrepo yönetim sistemi; operasyonel planlama, güncel raporlama ve optimum güvenlik sağlanmasına katkıda bulunuyoruz.

www.misnak.com
0324 2213341

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ORHAN BAYRAM 3 ay önce

Erdinç seni yürekten tebrik ediyorum.