Minumum maliyet ile maksimum yarar getirecek sistemleri kurumlara entegre etmeyi hedeflediklerini ifade eden Neutec Teknoloji Genel Müdürü Murat Lama, birçok kurumun gereksiz yere yabancı firmalara harcadıkları milyonlarca dolarlık teknoloji yatırımlarını ülkemize kazandırmayı kendimize amaç edindik dedi. Bu kapsamda ciddi Ar-Ge çalışmları gerçekleştirdiklerini belirten Murat Lama 2016 yılı içerisinde faaliyet alanlarını hem ulusal hem de uluslararası alanda genişleteceklerinin altını çizdi.

Murat Bey, Neutec Teknoloji bugünlere nasıl geldi?

1992 yılında Bilgi İşlem Merkezi olarak çalışmalarımıza başladık. Ardından daha büyük hedefler ve dışa açılma girişimleri ile birlikte 2010 yılından itibaren CPI Teknoji Yazılım, Arge ve Danışmanlık adı altında faaliyetlerimizi sürdürdük.2014 yılında ise yeni bir yapılanma sürecine girerek Neutec Bilişim Teknolojileri A.Ş. adı altında faaliyetlerimizi sürdürme kararı aldık.

Faaliayet alanlarınız neler?

Yazılım, Network Güvenlik, Web Tasarım ve Grafik, Sistem Planlama ve Teknik Destek başlıca faaliyet alanlarımızdır. Yazılım olarak Neutec Teknoloji, sağlık sektöründe ilaç araştırma geliştirme, üretim, pazarlama ve satışına yönelik iş süreçlerinin uçtan uca yönetilmesindeki tüm ihtiyaçlara cevap vermektedir.

Bu süreçte yenilikçi yazılım çözümlerinin projelendirilerek geliştirilmesi ve yönetilmesi konularında fark yaratmayı hedefledik. Özellikle sağlık sektöründe veri yönetimi optimizasyonundan etkin saha yönetimine, doğru müşteriye ulaşmak için veri segmantasyonuna kadar geniş bir yelpazede proje ürettik.



Hangi projeler İçerisinde yer alıyorsunuz?


Geniş bir yelpazede proje üretiyoruz. Bunların başlıcaları, Kongre ve Etkinlik Yönetimi, Numune ve Promosyon Yönetimi, Ruhsatlandırma ve Doküman Takip Sistemi, İhale Takip Sistemi, e-Eğitim ve e-Sınav Sistemi, Filo Yönetim Sistemi, Depo Yönetim Sistemi,Yan Etki Bildirim Sistemi, Direkt Pazarlama Çözümleri, Operasyonel Raporlama, İş Zekası, Çağrı Merkezi Sistemi, Laboratuar Sistemi, RFID ile İlaç Takip Sistemi, Ürün Fiyatlandırma Sistemi, Satın Alma Yönetimi, Ürün Yönetimi, Sanal Sekreter, Portal üzerinde Doküman Yönetimi, IK süreçleri takibi ve mobil imza entegrasyonu, Firmalara kiralanan araçların yönetimi, takibi ve faturalandırma işlemlerinin, fiyat tekliflerinin, sözleşmelerinin yönetilebileceği ve raporlanabileceği filo yönetim sistemi, RFID sistemi ile ilaç takibi ve Fabrika depolarının stok takip, depo giriş, çıkış hareketlerinin takip edilebildiği ve raporlanabildiği stok takip sistemidir.

Sistem Tasarım ve Planlama Departmanı hangi ihtiyaçlara çözüm üretiyor?

Sistem Tasarım ve Planlama Departmanı, birden fazla lokasyonda faaliyet gösteren sistemin veya geliştirmek amacı ile kurum ihtiyaçlarının teknik analizini gerçekleştirmektedir. Sistem departmanı yapılan analiz sonucu olarak sistem altyapısının hazırlanması ve mimarinin ortaya çıkarılmasını sağlar.

Bu mimari üzerinde bulunan tüm cihazların düzgün kesintisiz ve kararlı bir şekilde çalışmasını sağlamak için gerekli takip ve izlemeyi yapar. Ayrıca; Directory hizmeti, Mail hizmeti, Antivirüs ve Antispayware hizmeti, Depolama ünitesi hizmeti, Yedek alma ve alınan yedekten geri dönüş hizmetleri verir ve bu hizmetlerini verirken gerekli tüm aksiyonları eksiksiz ve etkin bir şekilde çalışarak kullanıcı memnuniyetini en üst safhada tutar.

Hizmet kaliteniz hakkında neler söyleyebilirsiniz?

Üst düzey eğitim sahibi ve kalifiye personelimiz ile hizmet kalitemizi sürekli üst seviyelerde tutma gayreti içerisindeyiz. Vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesini belgelendirmek amacıyla ilgili iş birimlerini oluşturarak ISO 27001 Bilgi Güvenliği ve ISO 22301 İş Sürekliliği belgelerimizi de almış durumdayız. Ayrıca yazılım projelerimizdeki başarılarımızı belgelendirmek amacıyla Avrupa’da ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek için TS ISO/IEC 15504 SPICE SEVİYE 2 ve CMMI-DEV LEVEL 3 sertifikaları alabilmek için son aşamaya gelmiş durumdayız.

www.neutectr.com / İ[email protected]
0850 201 51 51