Sadun Kaya: ’’ASILSIZ HABERLER BİZİ KORKUTMAYACAK’’

Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırımlarla sektöründe ipi göğüsleyen ve Türkiye’yi uluslararası alanda temsil eden Anafis şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya, son haftalarda şirketleri hakkında, hiçbir temel dayanağı olmadan çıkartılan haberler hakkında son derece üzgün olduklarını fakat bu tarz asılsız haberlerin bir iş adamı olarak yatırım yapma konusundaki cesaretini ve kararlılığını etkilemeyeceğini belirtti.

Sadun Kaya: ’’ASILSIZ HABERLER BİZİ KORKUTMAYACAK’’
Son yıllarda sektöründe yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve gerçekleştirdiği milyon dolarlık yatırımlarla büyük katma değer oluşturan Anafis şirketler gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadun Kaya Türk Mühendislerin geliştirdiği ilk ve tek yerli Coin olan SHA-256 (Bitcoin) ile Ripple Teknolojileri Turcoin’ ile Türkiye’ de büyük bir boşluğu doldurdu.

25.000.000 USD yatırımla hayata geçirdiği Mining Üretim tesisleri ile yatırımlarını her geçen gün arttıran Sadun Kaya, ne yazık ki meyve veren ağaç taşlanır atasözünü destekler bir şekilde itibarsızlaştırma hareketiyle karşı karşıya. Geçtiğimiz haftalarda, kurumları ile hiçbir ilgisi olmayan kişi ve kişilerin sanki Anafis şirketler gurubu yöneticisi gibi lanse edildiğini belirten Sadun Kaya’’ Bu zamana kadar bir iş adamı olarak kanunların dışında bir çalışmamız olmadı. Attığımız her adım da gerçekleştirdiğimiz her yatırımda, ülkemizin ve milletimizin menfaatini düşündük. Ne kadar yarar sağlarız diye gecemizi gündüzümüze katarak yatırım yaptık. Kurumumuza cevap hakkı verilemeden, fikri alınmadan yapılan asılsız haberler karşısında da üzüntümüzü gizlemeyeceğiz. Bu konuda gerekli yasal işlemlerin yapmaya başladığımızı, en kısa sürede bu haberlerin doğru olmadığını ispat edeceğiz. Bu tarz haberlerin, benim ve tüm Anafis ailesinin yatırım yapma, katma değer oluşturma, istihdam yaratma gibi hedeflerini etkilemeyeceğini, korkutmayacağını tüm halkımızla paylaşmak istiyorum. 2023 HEDEFLERİNE KOŞAR ADIMLARLA GİDEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ ‘’ dedi.
 
Anahtar Kelimeler:
Sadun KAYACoinTurcoinAnafis
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.