Serkan Yapı Kadıköy ‘de kentsel dönüşümde liderliğe oynuyor

Serkan Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Salim Türk, yaptığımız projeler ile insanlara güvenli ve huzurlu yaşam alanları sunuyoruz dedi.

Serkan Yapı Kadıköy ‘de kentsel dönüşümde liderliğe oynuyor
Kadıköy'de inşaat sektörü, kentsel dönüşüm projeleri ile çok hızlı ivme kazandı. Eski binaların yıkılıp yerine yenilerinin yapıldığı Kadıköy’ de Serkan yapı geliştirdiği kentsel dönüşüm projeler ile bölgede açık ara liderliğe doğru ilerliyor.

Kadıköy’ün Suadiye, Erenköy, Göztepe gibi bir çok bölgesinin yanında Ataşehir ve Kartal’da imza attığı projeleri ile 600 ün üzerinde aileyi yeni ve güvenli konutlara kavuşturan Serkan Yapı kısa sürede bitirdiği, zamanından önce teslim ettiği projeleri ile biliniyor.

Serkan Yapı’nın proje geliştirme ve uygulama konusunda ciddi bir birikiminin olduğunu belirten şirketin yönetim kurulu başkan Salim Türk, yaptığımız projeler ile insanlara güvenli ve huzurlu yaşam alanları sunuyoruz dedi. Kartal’ da Adalet plaza projesinin yapımını yeni bitirdiklerini belirten şirketin yönetim kurulu başkanı Salim Türk ile Serkan Yapının projelerini konuştuk.

Serkan yapı hakkında bilgi alabilir miyiz?
Serkan Yapı olarak 2000 li yılların başından buyana inşaat sektörüne faaliyet gösteriyoruz. Özel konut projeleri geliştirmeden önce resmi taahhüt projelerine imza atıyorduk. İnşaat sektöründeki üretim kapasitemizi Serkan Yapı kurumsal çatısı altında özel konut projeleri geliştirerek sürdürmekteyiz.

Bu zamana kadar 600 ün üzerinde aile ev sahibi yaptık. Artık bu bölgede bilinen, güven duyulan ve projeleri tercih gören bir kurumu olduk. Sadece konut sahibi olmak isteyen insanların değil aynı zaman da konutunu yenilemek isteyen insanlarında ilgi gösterdiği bir kurum haline geldik. İnsanlar büyük teveccüh gösterip, eski binalarını yenilememiz için bizlere geliyor, bizler de onlara gösterdiği bu ilgiye layık projeler üretmeye çalışıyoruz.



"Mimarimiz ve uygulamadaki kalitemiz ile fark yaratıyoruz"
Şirket olarak proje geliştirmeden uygulamaya büyük bir özen gösteriyoruz. Her bir detayı en ince ayrıntısına kadar planlayıp, kaliteli malzeme ve işçilikle hayata geçiriyoruz. Bitirdiğimiz her projemiz gerek mimarisi gerekse kalitesi ile bulunduğu sokak da örnek yaşam alanları olarak gösteriliyor.

Devam eden projeleriniz hangileri?
Kartal’da devam eden Adalet plaza projemizi yeni bitirdik. Bunla birlikte şuan Nergis apartmanı, Floara Sitesi, Sakur Apartmanı ve Çalgın Apartmanı projelerinin yapımını devam ettiriyoruz. Her bir projemizin yapımını söz verdiğimiz zamandan daha erken teslim edebilmek adına bütün gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Devam eden projelerimizin yanında yapımına başlamak üzere olduğumuz projelerimiz de var. Resmi süreçlerini bitirdiğimiz ve üretim aşamasına başlayacağımız Deniz Apartmanı, Sır Apartmanı ve Nilüfer Konakları projelerimiz var.



"Nilüfer konaklarında şehir merkezinde lüks yaşam"
Nilüfer konakları projemiz modern mimarisi ve her şeyi ile dört dörtlük düşünülen yaşam alanları ile herkesin konut sahibi olmayı arzu edeceği bir proje oldu. Göztepe’ de hayata geçecek olan projemiz E-5 in hemen yanı başında yer alıyor. 2+1 den 5 +1 e 80 konutun yer alacağı projemizin içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kapalı otopark ve Sauna yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.